Hoppa till sidans innehåll

Tack!


Efter 15 underbara år avslutar jag ridskolan på Hagbylund och går vidare till nya spännande utmaningar. Jag vill tacka alla elever och föräldrar som gett mig förmånen att undervisa och introducera dem i hästsporten.

Det är med stor stolthet jag har följt elever som börjat på Hagbylund och som vuxit upp till självständiga, ansvarsfulla och ödmjuka människor och ledare. Många har utvecklats till mycket duktiga ryttare som tävlar aktivt inom framför allt hoppning på egen häst. Det är med glädje jag har fått erfara hur vår vän hästen har hjälpt elever med sjukdom eller funktionsnedsättningar genom kärlek, rutiner och naturligt ledarskap.

Tillsammans med Hagbylunds Ridklubb, som kommer att leva kvar, har vi ständigt utvecklats genom lärorika aktiviteter i sann gemenskap. Vi har ordnat uppvisningar och shower, ponnyridning på hovstallet och besökt slottet och gratulerat kronprinsessparet. Vi har skapat vår alldeles egna tävlingsform ” we are all the winners”, ordnat kurser, clinics, träningar och Hurry scurry. Dessutom har vi utbildat tre ridledare och vår son Michael som nu är level 2 ridlärare. Vi har gjort mer än någon trodde var möjligt.

Nu går jag vidare med nya utmaningar och startar Häst i Täby för att hjälpa ryttare att förverkliga drömmar med sin häst eller ponny.
Se www.hastitaby.com. Jag konsulterar gärna eldsjälar som vill göra samma resa som jag har gjort.

Stort tack till alla idéella krafter och
sponsorer genom åren.
Christina på Hagbylund

Uppdaterad: 22 MAJ 2018 22:49 Skribent: Anna Ekestam
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Hagbylunds RK - Ridsport
Wicklund, Hagbyvägen 31
18770 Täby

Kontakt:
Tel: 08-510 20 104
E-post: This is a mailto link

Se all info