Hoppa till sidans innehåll

Hur man går upp i grupp


 

Det finns ibland frågetecken om när man själv eller ens barn ska få gå upp i grupp. Här nedan kan ni se vad vi som ridlärare tittar och tänker på innan vi tycker att ni/ ert barn är redo för ett högre grupp.   1. Eleven ska ha tagit de barnmärken/ryttarmärke som krävs för just den gruppen. Se egen anslag för detta på vår hemsida, svenska ridsportsförbundets hemsida eller i broschyrerna Barnmärkena/Ryttarmärken- ridsportens utbildningsplan på anslagstavlan i entrén. 

  2. Ridläraren ska även se att eleven är redo för ett högre nivå, när ridläraren ser att eleven är redo och eleven har tagit det märket/märken som krävs så kommer ridläraren kontakta er.

  3. Ridläraren pratar med eleven och informerar om att det är dags att gå upp i grupp, detta kan ske via mail men även innan/efter ridlektionen. 

  4. Eleven har nu tittat vilken dag/dagar som passar att rida på där vi erbjuder det ryttarmärket. Man informerar då om detta till ridskolans kontor. Ifall det finns en ledig plats i gruppen så kan man börja redan veckan efter, om det inte finns plats i gruppen så skriver vi upp er på kölistan och hör av oss via mail när en ledig plats dykt upp.

  5. Dags att börja i den nya gruppen!

Uppdaterad: 10 NOV 2020 14:47 Skribent: Lotta Jonsson
Epost: Adressen Gömd

[1935]15717.gif

[1935]7629.gif

returpack

[1935]7812

Postadress:
Hageby RK - Ridsport
Vrinnevi Gård
60360 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0730256248
E-post: This is a mailto link

Se all info