Hoppa till sidans innehåll

Övriga arrangemang


 PRISLISTA ÖVRIGA ARRANGEMANG 2020

 

PONNYRIDNING: 30 min 80kr utan ledare/100kr med ledare till ponnyn

Bokas på ridskolans kontor och betalas i samband med bokningen. Man kan välja på förmiddagar eller helger i mån av tid och rids endast i skritt. Vill man ha ledare till ponnyn kan man endast boka helgdag. Rider antingen på ridbanan eller runt anläggningen, klä er efter väder. Man kan få hjälp att iordningställa ponny om man vill.

 

HÄSTRIDNING: 30 min 100kr utan ledare/120kr med ledare till hästen

Bokas på ridskolans kontor och betalas i samband med bokningen. Man kan välja på förmiddagar eller helger i mån av tid och rids endast i skritt. Vill man ha ledare till hästen kan man endast boka helgdag. Rider antingen på ridbanan eller runt anläggningen, klä er efter väder. Man kan få hjälp att iordningställa ponny om man vill. 

 

RIDKALAS: 90 min 1000krför 10st barn. Vid fler tillkommer en kostnad på 200kr/barn.

Bokas på söndagar i mån av tid på ridskolans kontor. Födelsedagsbarnet får välja på att rida antingen ute i skogen eller på ridbanan. Ridkalaset går till så att man först har en kort samling, utdelning av hästar och ryttarutrustning. Sedan är det hästkunskap samt iordningställande av häst innan ridningen. Är man mer än 5 st på kalaset rider man i två grupper och delar då på häst. Ledare till hästen (om man behöver) står man själv för om ridskolan ej kan erbjuda det till alla eller om barnen är för små/oerfarna för att leda varandra. Avslutar med hästvård.

Man får tillgång till sal/kök om man vill ordna fika till kalaset. Detta står man själv för.

Rosett eller present tilldelas till födelsedagsbarnet.SKOLKLASS/FRITIDS: 90 min 1000kr för 9st barn. Vid fler tillkommer en kostnad på 200kr/barn. (Erbjuder samma upplägg för svensexor/möhippor i mån av tid på söndagar)

Bokas på vardagar i mån av tid på ridskolans kontor. Rids antingen på ridbanan eller i skogen, ledaren för gruppen får välja. Prova på ridningen går till så att man först har en kort samling, utdelning av hästar och ryttarutrustning. Sedan är det hästkunskap samt iordningställande av häst innan ridturen. Är man mer än 9 st rider man i två grupper och delar då på häst. Ledare till hästen (om man behöver) står man själv för om tex barnen är för små/oerfarna för att leda varandra. Avslutar med hästvård.
 

 

 

Uppdaterad: 18 AUG 2018 17:27 Skribent: Ridskolan

[1935]15717.gif

[1935]7629.gif

[1935]8282.gif

returpack

[1935]7812

Postadress:
Hageby RK - Ridsport
Vrinnevi Gård
60360 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0730256248
E-post: This is a mailto link

Se all info