Hoppa till sidans innehåll

Ridgrupp


Vad roligt att just du eller ditt barn vill börja rida hos oss!

 

Här på Hageby ridskola använder vi oss av en kölista i www.Minridskola.se för att alla ska få lika stor chans till en plats i våra grupper. Följ gärna vår guide HÄR till hur man ställer sig i kö hos oss.

Vi hör först av oss via mail när det är er tur i kölistan för att erbjuda en plats. Det går bra att tacka nej till platsen men ändå stå kvar i kön om just den lediga dagen och tiden inte fungerar.

 

PROVRIDNING i grupp:

Som ny elev kan du provrida i lämplig grupp två gånger för en anmälningsavgift på 500kr. Du blir då inbokad i en ridgrupp och får en faktura för medlemskap samt ridavgiften för hela resterande termin. Om du väljer att avsluta din ridning efter de två prov gångerna måste det meddelas ridskolan på mejl så krediteras resterande ridavgift. Avbokas ej platsen är du betalningsskyldig för hela resterande termin. Man kan ej få tillbaka anmälningsavgiften även om ridningen avslutas tidigare. 

I vår ordinarie lektionsverksamhet rider alla i grupper. Gruppridningen hos oss är indelad i två terminer; vårtermin och hösttermin. Varje grupp har en grundläggande kunskapsnivå med inrikting på Barnmärkena eller Ryttarmärkena. Under alla lov och helgdagar är det ridning som vanligt, men vid mer än -20 grader och +26 grader ersätts den ordinarie ridningen med hästkunskap eller annan alternativ till lektionen. Antalet i grupperna kan variera men ligger vanligtvis på ca 9st/grupp. 

 

Vid frågor eller funderingar så finns vi på mail This is a mailto link, det går även bra att nå oss via telefon 011-12 23 01. Vi har telefontid på måndagar mellan 15-16. övriga dagar svarar vi i mån av tid. Ni når oss bäst via mail och får oftast svar efter 1-2 arbetsdagar. 

 

Uppdaterad: 18 AUG 2020 15:03 Skribent: Ridskolan
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hageby RK - Ridsport
Vrinnevi Gård
60360 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0730256248
E-post: info@hagebyridklubb....

Se all info