Hoppa till sidans innehåll

Värmlands skidförbunds träningsdag

25 OKT 2009 20:55
Värmlands skidförbunds Kalle Anka och Folksam-grupper
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:51

En gråmulen lördag med regn hängande i luften... Det hindrar inte ett härligt gäng ungdomar från hela Värmland, att komma hit till oss i Hagfors, för en träningsdag.

Värmlands skidförbunds träningsgrupper för ungdomar är:  13-14 år -Kalle Ankas träningsgrupp och 15-16 år- Folksams träningsgrupp. Skidförbundet hade förlagt sin träningsdag i oktober, här hos oss i Hagfors.

Hagfors SF har sex deltagare i träningsgrupperna. 13-14 år, där är Elin, Johanna, Lina och Frida med och 15-16 år, Robert och Axel. 

Samling kl 10.00 vid vår skidstadion. På schemat stod det två träningspass, båda med rullskidor.  Förmiddagen åkte man runt om inne i centrala Hagfors. Många åskådare i Hagfors blev intresserade och en och annan person hade lite funderingar om vad som var på gång.

En stor eloge och ett Tack till Mikael Ejdsell som tidigt på morgonen var ute med sopmaskinen på cykelbanorna inne i Hagfors, det blev bra underlag för träningen.

Tack även till orienterarna för lånet av omklädningsrummen.

Lunch serverades i Stjärnsfors skola och lite info från Skidförbundets ordförande, Annika Dahlman (f.d landslagstjej) och från de båda tränarna, Susanne Hedlund och Karin Hult (även de f.d tävlingsåkare)

Träningspass nr två på rullskidorna, förlades till Klarälvsbanan, där det avverkades en hel del mil denna eftermiddag.

Jättekul att så många ungdomar kom denna lördag, hela 30 deltagare. Sammanlagt med föräldrar och ledare var det ca 55 personer som var med på träningsdagen.

Skribent: Ewa Lundberg

  

             VÄLKOMMEN TILL HAGFORS SKIDFÖRENING 

 

 

 

    

Postadress:
Hagfors SF - Skidor
Fredrik Svensson, Videvägen 5
68333 Hagfors

Kontakt:
Tel: 056314644
E-post: This is a mailto link

Se all info