Hoppa till sidans innehåll

Häggeby Sportryttarförening - Ridsport

 

 

 

 

Vill du bli medlem i HRSF
Gå in på medlemsansökan

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014 Allsvenskan

Dressyr

Grattis Anette Johansson till din induviduella fjärde placering i dagens lagtävling i DIV III dressyr på Jälla. Anette Johansson har inte tävlat på 10 år och går in och gör en toppen ritt. Även Tanya Garnelan - Goliathon van Dyckershof, Christin Carlberg - Lydia och Kim Agbrink - Kafka var med och red i laget.  

 

 

Visa bild.JPG i bildspel

Vinst till HSRF i DIV II HH 2013 ! 

Dagen slutade med andra plats i tredje omgången på Lurbo. I och med detta red

Häggeby Sportryttarförening hem den totala segern i årets ridsportallsvenska DIV III HH.

 

Vinnade laget från Häggeby Sportryttare
Från v Junior Linn Eriksson- Zoana W, lagledare Kim Caroline Agbrink, Christin Carlberg- Amira Lady, Caroline Jasinski- Hyachinte och Viktoria Bergman -Qalmira TH. I första omgången var även Agnetha Johansson med Charly Brown med och gjorde en fin ritt för laget och klubben.

 

 

2111

 

Andra omgången på Div II på Tierps RK slutade på en förstaplacering, Vilket nu gör att vi leder serien, vi hoppas på fortsatt framgån inför sista omgången på Lurbo den 6/10. Super duktiga ryttare f.v Christin Carlberg. Viktoria Bergman och Linn Eriksson.

 

 

bild 

Glad tjejer efter första omgången av Div II HH på Lurbo. Det slutade med en fjärdeplacering. Nu laddar vi om för andra omgången den 21/9 i Tierp. Från vänster Linn Eriksson, Christin Carlberg och Agnetha Johansson.

Postadress:
Häggeby Sportryttarförening - Ridsport
Yvette Svensson, Lötenvägen 18
74696 Skokloster

Kontakt:
Tel: 0723261230, 0707475099
E-post: This is a mailto link

Se all info