Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Hakarps RF - Ridsport

    Logga HARF    

 

   

Swish

Vi har nu Swish och numret är 1234404646!

Nyheter

Föreningens medlemsförmåner inför 2022

Hakarps Ryttarförening har som ambition att kunna erbjuda sina medlemmar ett varierande utbud av aktiviteter. Detta kan ta sig uttryck i träningar för olika instruktörer, resor till aktuella arrangemang, kurser etc. För att så många som möjligt av föreningens medlemmar, oberoende av ekonomiska förutsättningar, ska ha möjlighet att delta så finns möjlighet att bidra till föreningens inkomster utöver medlemsavgiften och på detta vis få tillgång till subventionerade priser för nämnda aktiviteter.

 

Nivå 1: För att lösa licens måste du medverka vid en tävling som föreningen anordnar.

 

Nivå 2: För att få ta del av en subventionering vid arrangemang ska du sälja minst 10 produkter sammanlagt av det utbud som föreningen väljer att sälja som föreningsstöd.

 

Nivå 3: För att få ta del av en högre subventionering vid arrangemang ska du sälja minst 20 produkter sammanlagt av det utbud som föreningen väljer att sälja som föreningsstöd.

 

 

Medlems Info

SE HIT gamla/nya/blivande medlemmar!   

Medlemsavgiften för 2022 är 300 kr, betala gärna in så snart som möjligt på det nya året (inte i december, tidigast januari). Betala in helst senast sista februari så blir det inga problem när ni ska lösa licens.

Betala in 300 kr/pers på postgiro 55 39 89-5 el via Swish 1234404646. Vid Swish var noga med att ange vem betalningen avser. Alla ska maila in sitt mobilnr och mailadress. Är ni nya medlemmar ska ni också mejla in ert personnummer, postadress, telefonnummer och mailadress till This is a mailto linkDet har länge funnits särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Från den 25 maj 2018 ersätts den tidigare personuppgiftslagen av dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Framförallt ger den dig mer insyn och tydligare rättigheter att styra över din information. Vi behöver era personuppgifter för att kunna lägga till er som medlemmar på IdrottOnline och i tävlingsdatabasen. Mer om detta kan ni läsa på förbundets sida.

OBS! För att er ansökan om tävlingslicens ska godkännas måste medlemsavgift för 2022 betalas in!      

 

 

Försäkring Folksam

 

 

 

Folksam försäkring!

Ridsportens olycksfallsförsäkring för alla medlemmar i Svenska Ridsportförbundet finns hos vår huvudsponsor Folksam, och vi är glada att tillsammans med Folksam kunna erbjuda våra medlemmar den tryggheten.

 

Viktig nyhet för i år är att det blir enklare att anmäla en skada. Den som har råkat ut för ett olycksfall ringer själv (alternativt målsman) till Folksam på 0771-950 950 och anmäler olycksfallsskadan alternativt gör en skadeanmälan via folksam.se/ridsport
Det innebär att ni som förening inte längre ska anmäla olycksfallet.

Vi behöver er hjälp att sprida information om nyheten bland era medlemmar, både tävlings- och ridskoleryttare samt föräldrar.

Det är viktigt att ni har aktuell information om försäkringen på er hemsida, många letar efter digital information idag.

För att göra det enkelt för er att sprida informationen, bifogar vi underlag med färdigt innehåll. 

I mappen - Klicka HÄR - finns nedanstående material;

  • Ny text till hemsidan att byta ut mot den tidigare
  • Banner att lägga upp på er hemsida. Denna kan läggas upp på huvudsidan och bli klickbar med en länk direkt till Folksam, och även som bild på den sidan ni lägger upp informationen.
  • Länk till Folksam för att läsa mer om olycksfallsförsäkringen (kopplas ihop med text och bild som bifogas)
  • Banners anpassade för Facebook och Instagram i jpg- och png-format, länka text till ”läs mer här” till Folksam

 

Behöver du hjälp eller har funderingar? Kontakta gärna någon av oss: 
Margareta Borg Svenska Ridsportförbundet Information och media This is a mailto link  
Tina Hedman Folksam Marknadsprojektledare This is a mailto link

 

Skador före den 1 januari 2017

Har du ett pågående skadeärende eller vill anmäla en skada som har inträffat före den 1 januari 2017 kontaktar du Länsförsäkringar eller din förening.

 

Vår samarbetspartner kring utbildning och utveckling är SISU Idrottsutbildarna/Smålandsidrotten”

logga idrottonline

Postadress:
Hakarps RF - Ridsport
Hanna Reingård, Alströmervägen 27
55466 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0736797481
E-post: This is a mailto link

Se all info