Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning från ordförande

30 DEC 2020 10:26
Mitt namn är Fredrik Streng och jag blev vald som ordförande i huvudstyrelsen i april månad i år. Lars Jansson valde då att kliva åt sidan efter många år som ordförande där han gjorde ett kanon jobb för våran förening.
  • Skapad: 30 DEC 2020 10:26

Ja vilket år 2020 har varit för vår förening och mänskligheten överhuvudtaget, svårt år, ska vi träna/umgås med nära/kära och kompisen, Ska vi åka och spela matchen som vi vill vinna med publik eller inte. Tuffa val med många olika viljor i vårt avlånga land.
Många olika meningar har det varit samt en hel det rekommendationer från höger och vänster. Vi har alla känt någon som har fått Covid 19 och blivit sjuk men som tur blivit frisk igen. Vi kämpar vidare och året 2021 får vi hoppas på att Covid 19 är bekämpat för gott.
Som förening får vi sätta oss i framsätet och se vad vi kan göra för oss medlemmar så vi kan fortsätta idrotta på ett säkert sätt, träna inför skidsäsongen, jobba på grundkonditionen inför fotbollssäsongen -21 samt allmän motion i våra fina elljusspår och att våra äldre pensionärer får det bra hos oss på IP. Vi börjar smått med att utöka idrottsutövande med boule samt frisbeegolf på vår mark, ett steg i rätt riktning tycker vi i styrelsen.
Vi alla har tagit någon form av ansvar i år för vår idrottsföreningen både ekonomiskt och idrottsligt. Inför 2021 får vi hoppas på att vi får utöva vår kära idrott som det var innan Covid 19 kom.
Som alla kanske vet så är vi en ganska ny huvudstyrelse med många nya ansikten. Vi kommer snart ut med en presentation av oss alla via klubbens hemsida så ni får se och läsa lite om oss. Ser ni oss nere vid IP så tveka inta att ställa några frågor eller kom med tips om hur vi kan göra vår fantastiska förening ännu bättre. Vi ska göra detta tillsammans.
Jag ser fram emot när vi kan börja använda vår nya gräsplan för våra ungdomar så dom kan få byta om på IP sedan gå upp och spela sin match. Visst kommer det bli många vinster samt några förluster men huvudsaken är att vi spelar med hjärta för vår idrott.
 
Med detta så vill jag önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.
 
Med vänliga hälsningar
Fredrik Streng


Epost: Adressen Gömd

*************************************************

Vägbeskrivning

 

Karta

 

*************************************************

*************************************************

DE_Logo_Text_Under_Symbol

Eskilstuna-Logistik

Kfast-logotype-RGB

Munktell-Science-park

Parken-Zoo

T_fast

Vattenpalatset2

*************************************************

 hemmavinsten-banner-120x240

 *************************************************

Vi samarbetar med

 

 *************************************************

EF Bingo

Bingo

Postadress:
Hällbybrunns IF
Skogsvallen
63239 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016352514
E-post: hallbybrunns_if@mhma...

Se all info