Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "JSM Kristianstad -14"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

JSM Kristianstad -14


Nu är det dags igen för ännu en SM tävling, Ida Hedberg har lämnat västerås skjutvall och befann sig i helgen den 12-14 September på Wendesbanan i norra åsum i Kristianstad. Det var en nationell tävling och Ida deltog även här i grenarna Liggande och Ställning. Hon kämpade riktigt med att hitta en bra ställing, och hittade en bra tillslut men resultatmässigt blev något för lågt för att komma med in i final båda dagarna. I liggande serien på lördagen så sköt hon 183 poäng. Det blåste väldigt mycket under dagen så det blev inte alls så höga resultat som det hade väntats utav alla.

Örebro län hade även ett förbundslag under Lördagen som slutade på 9: plats och fick till 558 poäng totalt. I lagen ingick Ida Hedberg på 183 (6*) Emil Björndahl 193 (7*) Gustaf Björndahl 182 (4*)

Söndagens skjutning som innebar ställing så ville Ida visa vad hon kunde och fick till 175 poäng, och det var inte långt efter final endast 3 poängs skillnad.  

Efter denna helg så inser hon roligt det är att åka på JSM somalla pratar om och börjar redanlängta efter nästa års tävling som hållt i Skövde.

jsm

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Hällefors SF - Skyttesport
Lars Hedberg, Dammshöjden 12
71293 Hällefors

Kontakt:
Tel: 059117070
E-post: familjen.dammshojden...

Se all info