Hoppa till sidans innehåll

Våra pass


Senior/Komigång gympa 

För dig som vill ha glädje och gemenskap med träning i ett lite lugnare tempo men till medryckande musik. Allt det viktiga får vi med, puls och styrka, balans och rörlighet... och så lite hjärngympa!

Zumba

Zumba är ett roligt gruppträningspass till latino- och världsrytmer. Så roligt att man glömmer att det är träning.

Tabata

En jätterolig träningsform för hela kroppen. Tabata är en högintensiv intervallträning. Där blandas högintensiva övningar med korta pauser. Varje träningsrunda är fyra minuter lång och vi kör aktiv träning 20 sekunder och vilar 10 sekunder åtta gånger.

Somamove

Somamove är holistisk rörelselära som är atletisk och samtidigt mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. I passet  tränar du din styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

Classic Gympa

Ett fartfyllt och roligt träningspass till musik, uppbyggt som ett klassiskt gympapass med uppvärmning - rörlighet/balans - styrka - kondition - nedvarvning och skön stretch. Allt i ett! Svetten sprutar och man blir härligt glad, både under tiden och eftråt! 

Cirkel

Cirkelträning är ett pass där vi tränar hela kroppen och bygger på olika stationer med varierande tidsintervall. Vi använder oss både av kroppsvikt och olika tilläggsvikter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Hallsbergs GF - Gymnastik
Ulla Gustavsson, Nytorgsgatan 10 A
69433 Hallsberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hallsbergsgf@gmail.c...

Se all info