Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 mars 2010 18:56 av Thessa

Daniel

Tack!!

30 mars 2010 09:54 av Daniel

Till Thessa

Håller med Thessa, viljan att kämpa hela matchen finnes där alltid oavsett att man ligger under med så många mål! Det är bara att ta nya tag inför nästa säsong! Bara att skita i såna påhopp! Jag håller på er, ny har gjort jättemycket på så kort tid, kommer att betala sig nästa år!

Ha det

daniel

29 mars 2010 01:58 av Thessa

Till MA

Tanken är intressant, ja vi släppte in 93 mål. De gjorde vi och jag skrattar åt det nu i efterhand och jag skrattade åt det på plan.. Men, va du där? Såg du att folk slet? Kämpade och försökte tills de va så trött så de knappt kunde tänka? Va du där, eller la du ens märke till att VI gjorde 18 mål? Ett lag som gör 93 mål framåt ska isf inte släppa in tvåsiffrigt bakåt...

27 mars 2010 13:45 av Heli

Om herrarna !!

Man kan tycka att det är otroligt att släppa in 93 mål...men...vårat herrlag i Hallsta är fantastiskt..nystartade till den här säsongen, har under säsongen bara blivit fler och fler på träningarna..folk som inte spelat förr har börjat spela..det är värt en stor eloge..vilken förening kan skryta med sånt???? Sedan kan man ju vända på frågan....om man gör 93 mål på en match....måste man ju ligga i helt fel division ??? Heja Hallsta kämpa på !!!!

27 mars 2010 05:23 av Becca

Till MA

Varför skriver du här?? Är du SÅ dålig att du måste hacka på andra?? JA tydligen!
Skaffa ett liv!

23 mars 2010 23:01 av MA

93 mål i baken!!

Vad hände? 93 mål i baken? Är ni SÅ dåliga eller hade ni inge målvakt på plan? Seriöst, känns som uppgjort för att få uppmärksamhet i handbollssverige! Grattis, det har ni lyckats med, alla skrattar åt er! Lycka till bättre nästa säsong!!

21 mars 2010 13:28 av Heli

**Grattis**

Stort grattis till seriesegern...jag är inte ett dugg förvånad för jag VET hur duktiga ni är och vilken potential det finns i laget !!! Ska bli kul att följa er i trean nästa år...LYCKA TILL !!!

20 mars 2010 22:19 av Moa

forts

serieseger! Lycka till i trean nästa år, det kommer gå skitbra! :) Tänkte också uppdatera er om hur det går för mig, evve och empan i sannadals sk. Vinner vi mot Årsta i morgon kommer vi på fjärdeplats i div 3 östsvenska södra! Ha det gott alla.
kram moa

20 mars 2010 22:17 av Moa

blogg

Blev lite nyfiken när ni skrev om borgens blogg så var ju tvungen att leta upp vad i helskotta han hade skrivit som retade upp er så.
Det är inget ni ska bry er om för fem öre, han har dålig sportanda och kan uppenbarligen sjunka väldigt lågt då det inte går bra för hans eget lag. Vilket ni märker i alla hans texter där han även klankar ner på i princip alla domare de haft hela säsongen. Ren idioti och detta behöver ni inte lägga ner energi på! Grattis säger jag istället för en välförtjänt

20 mars 2010 11:51 av Åshild J

Bortamatch i Rimbo

Önskar Dam och Herr lagen lycka till i dag med sina matcher. Var med mix laget i dag till Rimbo och dom va riktigt duktiga. Jätte kul å se på framtidens lag hur dom kämpar. En fin avslutning förr dom yngre i dag. :) :)

Stöd våra sponsorer 

 

  hallstaviks bokhandel

 

Hallstaviks järnhandel

 

 

Roslagens Ställningsmontage AB

 

 

 

hasses-logotfn 

          relita

 

       boa plåtslagare

 

Postadress:
Hallsta HF - Handboll
Norra Uppsalavägen 12
76335 Hallstavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info