Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Utbildningen för handbollsledare på alla nivåer - Tränarskolan (TS) – byter från den 1 maj namn till Tränarutbildning. Utbildningen görs om, delas upp och flera delar digitaliseras för att lättare kunna nå fler ledare på ett tydligare sätt.
 
 
Serieindelningen ned till och med division 1 har publicerats. Division 2 och nedåt kommer att publiceras med början tidigast 3 maj.
 
 
Den 18-21 juni planerar vi att arrangera lägret Parahandboll Summer Camp i samarbete med Valjevikens Folkhögskola. Du som spelar rullstolshandboll eller gåendehandboll är välkommen med din anmälan.
 
Nominera din förening till XL-Hjälpen så kanske det blir just din förening som får hjälp av XL-BYGG med ett byggprojekt.
 
Domarparet Mattias Wetterwik och Mirza Kurtagic dömer en av kvällens (7/4) playoff-matcher till kvartsfinalerna i Champions League.
 
 

Riksläger ställs in

(2021-04-07 10:00)
De fortsatta restriktionerna på grund av smittspridningen av coronaviruset gör att de, i maj, planerade rikslägren i beachhandboll och handboll ställs in.
 
Solen steker, sanden är varm och på norra Europas bästa strand gör Sveriges främsta lag upp om titeln som Svensk Mästare i beachhandboll 2021!
 
 
 
HK Malmö har drabbats av en avstängning i den fjärde kvartsfinalen mellan HK Malmö och IFK Kristianstad. Det är innebörden av ett beslut från Svenska Handbollförbundets disciplinnämnd (DN).
 
 
Regeringen har beslutat om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor med anledning av pandemin.
 

Stöd våra sponsorer 

 

  hallstaviks bokhandel

 

Hallstaviks järnhandel

 

 

Roslagens Ställningsmontage AB

 

 

 

hasses-logotfn 

          relita

 

       boa plåtslagare

 

Postadress:
Hallsta HF - Handboll
Norra Uppsalavägen 12
76335 Hallstavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: hallstahandboll@hotm...

Se all info