Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem


Som icke-medlem får du vara med på de av våra aktiviteter som är kostnads/sponsor-fria. Det gäller alla löp-pass, samt cykel och simning ute.

Som medlem får du möjlighet att vara med på våra simträningar inomhus, Supersöndagar, åka på rabatterade träningsläger, köpa träningsprodukter och klubbkläder till rabatterade priser m.m.
Läs mer om våra medlemsförmåner här.

Medlemsavgift 2020: 500kr

 

I medlemsskapet ingår också alla träningar som medför kostnader för klubben, dvs sim och supersöndagar, om man är ny för klubben så får man prova 2 ggr.

Medlemsåret löper under perioden: 1/1-31/12 2019
Licensåret är: 1/4-31/3 och betalas till förbundet av de som vill.
För att delta i tävlingsklass krävs en tävlingslicens och för att teckna en sådan krävs medlemsskap i en förening ansluten till Svenska Triathlonförbundet. Tävlingslicensen betalas direkt till Svenska Triathlonförbundet, ange Halmstadtriathleterna som förening. I Tävlingslicensen ingår försäkring vid träning och tävling.

Sätt in avgiften på PlusGiro 618180-4 eller Swish 1235390414. Skriv namn, telefonummer & vad inbetalningen gäller på inbetalningen.

För att vi ska kunna forsätta att ha dessa låga medlemsavgifter och ändå kunna ha tränare, hyra simbanor, träningslokaler, m.m. så måste alla medlemmar ställa upp och hjälpa till vid tävlingar och andra arrangemang.

Skicka in din medlemsansökan på denna sida.

Uppdaterad: 10 JUL 2018 14:05 Skribent: Fredrik Ylander
Epost: This is a mailto link
Samarbetspartners

 

 

Sportson  

 

 

 

     

     

Postadress:
Halmstad Triathleterna - Triathlon
Fredrik Ylander, Veckogatan 17A
30565 Villshärad

Kontakt:
Tel: +46705458940
E-post: This is a mailto link

Se all info