Hoppa till sidans innehåll

steg 1 utblidning


Styreslen undrar om det finns ett intresse för att hålla i en steg 1 utbildnig inom Bågskytte. Det finns olika steg på denna utbildning. Där finns 3 steg som man kan hålla i. Vi kommer först och främst hålla i en steg 1 utblidnig
Här är lite info om steg 1 hämtat från SBF!

Steg 1/ Licensierad klubbtränare
Självklar utbildning för alla tränare i en klubb. Ett till önskemål med utbildningen är att få organiserade träningar. Utgår från Coachmanual 1
Deltagare på Steg 1 utbildningen får ett diplom efter kursen
För att bli Licensierad klubbtränare/ Steg 1 krävs det att du/ni är aktiv tränare för nybörjar verksamheten och att du/ni även har hand om Tävlingslicensutbildningen i klubben.
De som har gått en steg 1 utbildning och de som kan få en licens Steg 1, registreras av klubben själva i medlemsregistret.
Diplom skrivs ut av klubbarna

1-steg-1-inledning.
2 Coach Manual 1
3 Förenklad grundstil.
4 Säkerhet
5-grundtranarens-uppgifter
6-hjalpmedel--tips
7 Praktisk träning.
8-nyborjarprogram.
9-bagskytteskola
10 Fysisk utveckling
11-mental-utveckling
12 Utrustning
13Tävla, licens

Är du sugen på att gå en steg 1 utbildning. Utblidningen tar ungefär 2 hela dagar. Den kommer hållas nere i klubblokalen då man kommer behöva använda pilbåge. Vill du läsa mer så kan du gå in på (https://www.bagskytte.se/Utbildning/Steg1/) Skriv här eller ta kontakt med en tränare eller skicka ett mail till (This is a mailto link). Detta är bara för att se om det finns ett intresse för medlemmarna om de vill gå utbildningen.

Uppdaterad: 03 APR 2018 17:40 Skribent: Daniel Fehrman
Epost: Adressen Gömd

 

Prova-på

Här finns vi

 

Postadress:
Halmstads BF - Bågskytte
Mats Fehrman, Erlandsliden 18
30293 Halmstad

Kontakt:
Tel: 0706947623
E-post: This is a mailto link

Se all info