Hoppa till sidans innehåll

Instruktion WhatsApp

04 APR 2019 19:47
Ladda ned WhatsApp och få del av snabb informationsspridning i klubben
  • Skapad: 04 APR 2019 19:47

Vi i styrelsen har beslutat att "fimpa" den gamla, tröga och föråldrade SMS-gruppen. Vi har i stället valt att omfamna nutidens teknik. För att du skall kunna vara med på tåget och få del av snabb informationsspridning i klubben uppmanar vi dig att ladda ned appen WhatsApp. Det spelar ingen roll vilken typ av smart telefon du har, den finns att ladda ner för samtliga fabrikat och operativsystem (Den måste dock vara smart). Du behöver försåss veta hur du laddar ned appar på din telefon. Om du inte vet det så misströsta inte. Det finns hjälp att få. Till exempel kommer vår aldeles egen datahacker Johan Falkenberg att agera support under lördagens möte. Om ni inte har möjlighet att komma är jag övertygad om att det finns någon vän eller släkting som kan tänkas hjälpa till.

Gör så här:

1. Ladda ned appen på din telefon. Om du är osäker på hur ikonen ser ut, klicka på följande länk: https://www.whatsapp.com/

2. Starta appen och följ instruktionerna på skärmen

3. Skicka ett mail med ditt namn och telefonnr till This is a mailto link eller This is a mailto link så lägger vi till dig i gruppen.

4. Vipps! Du är nu med i den virituella gemenskapen och kan ta del av snabb, viktig och kanske också oviktig info som skickas ut. Och vet du vad?! Du kan själv välja att lämna gruppen om du tycker att det blir för tjatigt med alla meddelanden. Detta rekommenderas dock inte. Lite diciplin i grupperna förordas.

Med hopp om god kumminikation!

//Henrik

Skribent: Henrik Ekdahl
Epost: Adressen Gömd

Diverse

 

 För köp av presentkort,  klicka här                 

 

  För bokning av present-      kortsflygning, klicka här   

  

  Boka Live it-upplevelse,     klicka här 

 

  Klubbens Swish-nummer:   123 112 23 99

 

 

RST 

 

 

facebook

 

Postadress:
Halmstads SFK - Flygsport
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Besöksadress:
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035125998
E-post: This is a mailto link

Se all info