Hoppa till sidans innehåll

Friflygningsveckan

2016-07-24 16:56
Friflygningsveckan Vår friflygningsvecka har tyvärr (trots det fina vädret) fått en dålig start. På lördagen havererade sporrhjulet på ECG och nu i dag söndag så släppte någon del inne i motorn och flög ut igenom sidan på motorblocket.
  • Uppdaterad: 2016-07-24 17:01

Hur omfattande skadorna är på motorn vet vi i skrivandet stund inte, men det lär dröja ganska länge innan vår kära Pawnee åter får luft under vingarna. Det här kommer att kosta pengar så nu är det extra viktigt att sälja presentkort, göra många skolstarter och inte minst friflyga så mycket som möjligt för att täcka de extra kostnader vi tvingas dra på oss för hyra av annan bogserare och reparation av den havererade motorn.

Följande gäller:

Vi har under måndag- tisdag hyrt in en Rally av Olle Palm så under dessa två dagar så gäller det att flyga så mycket som möjligt för sen är det slut för den här veckan. Det blir således ingen ytterligare flygning under vecka 630, hur det blir med skolningen måndagen den 1/8 får jag återkomma till.

Under måndagen kommer Karl-Olof att skola och Stefan att flyga några presentkort, grejorna är ute och igång så det är med andra ord bara att komma o flyga (på onsdag är det för sent). Under tisdagen blir det bara friflygning och ingen skolning utom för dom som har EK bevis.

Jag vill poängtera för våra elever, TA NU CHANSEN och flyg under måndagen, det blir inga fler chanser under den här veckan.

Planeringen är sedan att från och med måndag den 1/8 hyra ett plan för resten av säsongen antingen en Pawnee från Ålleberg eller fortsatt med Rally från Olle Palm.

Målsättningen är att ni medlemmar ska drabbas så lite som möjligt av detta avbrott men samtidigt får vi inte dra på oss orimliga kostnader.

Fråga eller kommentera gärna, men gör det här under och inte på våra sms grupper.  

Skribent: Bo Olsson
Epost: This is a mailto link

Diverse

 

 För köp av presentkort,  klicka här                 

 

  För bokning av present-      kortsflygning, klicka här   

  

  Boka Live it-upplevelse,     klicka här 

 

  Klubbens Swish-nummer:   123 112 23 99

 

 

RST 

 

 

facebook

 

Postadress:
Halmstads SFK - Flygsport
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Besöksadress:
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035-125998
E-post: This is a mailto link

Se all info