Hoppa till sidans innehåll

Teoripaket TMG

05 MAR 2019 16:10
Start 10 April kl 18:30
  • Uppdaterad: 05 MAR 2019 16:10

Hej alla Segelflygare!

Nu är det snart vår och jag misstänker att det börjar suga lite i flygtarmen hos de flesta av er. Jag tänkte dra igång teoripaketet TMG och skickar därför ut en intresseanmälan angående detta.

Kursen riktar sig främst till er som har börjat eller har för avsikt att flyga in er på SE-UVS i närtid. Givetvis är alla medlemmar välkomna som vill förkovra sig eller bara fräscha upp sina teorikunskaper.

Målbilden är att vi kör 6 st tillfällen och vi försöker köra 2 st tillfällen var annan vecka. Anledningen till detta är att jag är borta och jobbar var annan vecka. Då hinner vi beta av det hela på kortare tid.

Vi börjar onsdagen den 10 April kl 18:30. Avsikten är att preliminärt köra onsdag och måndag kvällar då vi disponerar lektionssalen. Känner ni i gruppen att vi kan köra ytterligare dagar för att beta av allt snabbare kan vi prata ihop oss om detta och se om det finns möjlighet att nyttja lektionssalen etc. Vi får vara lite dynamiska så ska det nog bli bra.

Jag vore tacksam om ni som vill gå kursen anmäler detta till mig senast onsdagen 3 April (helst tidigare). Jag vill veta hur många som kommer för att kunna ta fram kursmaterial för detta.

Anmälan sker till e-post: This is a mailto link

Väl mött!

Henrik Ekdahl

Skribent: Henrik Ekdahl
Epost: Adressen Gömd

Diverse

 

 För köp av presentkort,  klicka här                 

 

  För bokning av present-      kortsflygning, klicka här   

  

  Boka Live it-upplevelse,     klicka här 

 

  Klubbens Swish-nummer:   123 112 23 99

 

 

RST 

 

 

facebook

 

Postadress:
Halmstads SFK - Flygsport
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Besöksadress:
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035125998
E-post: This is a mailto link

Se all info