Hoppa till sidans innehåll

Feringelägret

15 JUN 2019 19:53
Läger i Feringe 27/7-4/8
  • Uppdaterad: 15 JUN 2019 19:53

Nu är det snart dags!!

Mellan den 27/7-4/8 förflyttar vi klubbens verksamhet upp till Ljungby Feringe för lägerverksamhet. Ta chansen och flyg på ett annat flygfält och upplev fina termikförutsättningar och okontrollerad luft. På kvällarna kan man grilla, snacka skit, dela flygerfarhenheter med varandra eller bara ljuga ihop diverse flyghistorier.

Lägret är till för alla klubbens medlemmar. Både elever och certinnehavare är alltså välkomna. Finns ingen av oss lärare från Halmstad på plats kan man skola med Feringes lärare.

Ni certinnehavare som vill prova flyga något nytt kan ta chansen att flyga in er på något av Feringes flygplan. Vi har ett avtal med dem som gör att vi flyger deras och de flyger våra flygplan utan extra kostnad. Förutsättningarna för att ta sig ut på sträcka är också mycket goda och i Feringe finns många duktiga sträckflygare. De kan dela med sig av sina erfarenheter och ställer säkert upp och coachar om man så önskar.

Har man inte husvagn, tält eller vindskydd att bo i finns boende att hyra till ett förmånligt pris på klubben i Feringe. Ju fler som bor över desto roligare blir det och på så sätt kan vi få en go' lägerkänsla tillsammans. Vill man bara komma upp över dagen eller ett par dagar går det givetvis också bra.

Jag skickar ut en separat kallelse som jag uppskattar om ni svarar på. På så sätt kan vi få ett hum om hur många som är intresserade av att komma med.

 

Inget kul utan lite jobb. Det kommer krävas att vi alla ställer upp med demontering och transport av flygplan och utrustning både till och hem från Feringe. Har ni dragkrok på er bil uppskattas det om ni kan tänka er att hänga på ett av klubbens flygplan där bak på vägen upp och även hem.

Vi behöver även se till att alla vagnar är besiktigade och klara i god tid så att det bara är att dra iväg när det blir dags. Har ni inget för er någon dag är det bara att hugga tag i en av vagnarna och se till att det blir gjort. Reg nr: AEE 619, NUO 608 och CLY 924 behöver besiktigas innan Junis utgång. Skriv gärna i Whatsapp gruppen vad ni gjort så vi andra har koll. Kvittot lämnas till kassören så kommer pengarna in på ert flygkonto.

 

Fridens!

/Henrik

Skribent: Henrik Ekdahl
Epost: Adressen Gömd

Diverse

 

 För köp av presentkort,  klicka här                 

 

  För bokning av present-      kortsflygning, klicka här   

  

  Boka Live it-upplevelse,     klicka här 

 

  Klubbens Swish-nummer:   123 112 23 99

 

 

RST 

 

 

facebook

 

Postadress:
Halmstads SFK - Flygsport
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Besöksadress:
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035125998
E-post: This is a mailto link

Se all info