Hoppa till sidans innehåll

Presentkort och Prova på


DSCF4102

 

Letar du efter den perfekta födelsedagspresenten eller försöker du planera ihop en svensexa eller möhippa eller är du ute efter lite äventyr och vill vara med om en häftig upplevelse eller är du kanske intresserad av att prova på segelflyg inför en kommande eventuell flygutbildning?

DÅ HAR DU HAMNAT PÅ RÄTT STÄLLE!

Presentkort

Vid Halmstad Segelflygklubb har du möjligheten att uppleva segelflygets underbara värld eller ge bort det i present, något som brukar vara mycket omtyckt och uppskattat.

Flygningen sker vid Halmstad flygplats och är i form av en provlektion med lärare där du har möjlighet att själv få spaka flygplanet. Du bogseras till en höjd av ca 1 300 meter där urkoppling sker och du svävar runt i det blå i ca 20-30 minuter.

Ett annat alternativ är att flyga vår motorseglare. Flygningen varar då i ca 45 minuter och här kan du själv välja om du vill flyga och se på en speciell plats från luften som ligger i närheten av Halmstad.

Kostnaden för någon av dessa två typer av flygningar är 1 800 kronor.

Köp ett eller flera presentkort, klicka här

OBS Sålda presentkort återinlöses ej.

Presentkortsflygningar vid Halmstad Segelflygklubb genomförs företrädesvis på helgerna under tiden maj-juni samt augusti-oktober.

För mer information, kontakta:

Johan Falkenberg

073 - 366 34 87
This is a mailto link


Prova på segelflygning ("spaka sjäv" dag)

Om du vill prova på segelflygning så har vi en "spaka själv" dag per år. 2017 års "spaka själv" dag är lördagen den 19 august, med reservdag söndagen den 20 augusti.    

Oplanerade "spaka själv" starter kan även ske andra dagar då verksamheten är i gång (lördagar, söndagar och helgdagar från april till oktober) och i den mån det finns flyglärare på plats. När verksamhet pågår finns det alltid en ansvarig segelflygledare. Ring gärna segelflygledaren på tel. 070 - 526 95 67 för att kontollera om det är möjligt att genomföra en "spaka själv" start.

Swish

Halmstad Segelflygklubb har ett eget Swish-nummer, 123 112 23 99, som är kopplat till klubbens bankkonto. Du kan alltså swisha din betalning genom att ange Swishnummer, belopp och meddelande (vem det är ifrån och vad beloppet avser, t.ex. presentkort, spaka själv). Pengarna överförs direkt och kommer in på klubbens bankkonto inom några sekunder.

Uppdaterad: 20 MAJ 2017 17:21 Skribent: Robert Bärwald

Diverse

 

 För köp av presentkort,  klicka här                 

 

  För bokning av present-      kortsflygning, klicka här   

  

  Boka Live it-upplevelse,     klicka här 

 

  Klubbens Swish-nummer:   123 112 23 99

 

 

RST 

 

 

facebook

 

Postadress:
Halmstads SFK - Flygsport
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Besöksadress:
Gamla kustvägen 2
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035125998
E-post: This is a mailto link

Se all info