Hoppa till sidans innehåll

FAQ Barnpassning


Vad är barnpassning?

Barnpassning är en service som innebär att ni kan lämna ert barn redan kl 8.00 på morgonen och hämta barnet kl 16.00 på eftermiddagen. Observera att barnpassning är en service som kostar extra. Frukost ingår också i barnpassningsavgiften varje morgon. Frukosten sker mellan 8.00 och 9.00 och det går bra att komma drop-in under dessa tider. På barnpassningen spelar vi sällskapsspel, ritar, organiserar lekar, tittar på film, läser böcker, leker med uppsikt av ledare, t.ex.

 

Mellan vilka tider är barnpassningen?

Barnpassningen är mellan kl 8.00-10.00 innan Friidrottsskolan börjar och mellan kl 15.00-16.00 efter det att den slutat.

 

Hur mycket kostar barnpassningen?

Priset är olika beroende på vilken vecka det handlar om men 100 kr per dag är dagspriset för barnpassningen. Observera att man betalar för hela veckan om man önskar barnpassning. Det går med andra ord inte att endast betala in för enskilda dagar och nyttja barnpassningen dessa dagar.

 

Jag har anmält mig till Friidrottsskolan men glömde tyvärr barnpassning och hittar inte var jag nu anmäler detta, hur gör jag?

Betala in barnpassningsavgiften på pg 19 91 73-6 och ange namn och vecka som referens vid betalningen så lägger vi till barnpassning.

 

Jag har helt missat att anmäla till barnpassningen och nu är det fullt, hur gör jag?

Det går inte att få in ett till barn om det är fullt. Observera även att vi inte tillhandahåller någon reservlista utan är det fullt så går det inte att få in ett barn till. Vänligen respektera detta.

 

Strykning och återbetalning, hur funkar det?

När det gäller barnpassningsavgiften betalas denna tillbaka om återbud sker fram till två veckor innan friidrottsskolestarten. Sedan betalas ingen avgift tillbaka.

 

Hur vet jag var jag kan lämna/hämta mitt barn?

Detta framgår på bilden på hemsidan under fliken samlingsplatser under samlliga veckor där lämnings- och hämtningsinformation finns. Lämningen sker kl 8 och hämtningen sker kl 16 utanför vårt stora tält.

  

Var kommer barnpassningen hålla till?

Vi kommer vara vid Enskede IP:s gräsplan och grönytorna runt om. Även i vårt stora tält (160 kvadratmeter) kommer vi hålla till vid dagens slut för filmvisning.


Vad händer vid regn?

Vid ösregn så kommer vi att vara i vårt stora tält så det är inga problem. 

 

Har ni inte fått svar på er fråga?

Kontakta oss på This is a mailto link så återkommer vi med ett svar så fort vi kan, normalt inom ett par dagar!

Uppdaterad: 20 NOV 2017 16:04 Skribent: Mikael Thulin

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 086480320
E-post: info@hammarbyfriidro...