Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbshopen ligger i vårt gula klubbhus på Enskede IP. Här köper man kläder om man är äldre aktiv och elit. 

Det är viktigt att vara representativ och grönvit i tävlingssammanhang. Klubbkläderna köps på Stadium Sickla både via butik och via beställning.

Klubbkläder är en viktig del i klubbens profil. I tävlingssammanhang är det därför av vikt att vara representativt korrekt klädd. Har du egna sponsorer och undringar om regler för detta på kläder? Läs mer om policyn för klubbkläder här!

Klubbkläder säljs enligt nedan.

 

1. Barn/juniorkläder som köps direkt på Stadium Sickla. Storlekar Junior 116-164. Stadium Sickla har som ambition att alltid ha vit tävlings T-shirt och gröna shorts inne hos sig, så det brukar finnas inne. Observera dock att resterande barnkläder är beställningsvaror och att det innebär en väntetid vid beställning av dessa kläder.

För att se kläderna och beställa logga in på: http://www.stadiumteamsales.se/hammarbyiffriidrott/friidrott

 

2. Barn/junior/ledar/tränarkläder som beställs via Teamsales och när de kommer hämtas ut av var och en på Stadium Sickla. De kläderna som är beställningsvara är de kläderna förutom den vita tävlingströjan och de gröna shorten.

För att se kläderna och beställa logga in på: http://www.stadiumteamsales.se/hammarbyiffriidrott/friidrott

Man måste registrera sig på Teamsales hemsida innan man kan beställa. För frågor och funderingar kring det tekniska kring registreringen och sidan så kontakta då Stadium på 010-452 83 49.

Detta gäller tränare: Kläderna beställs via webben på Stadium Teamsales och hämtas sedan ut av var och en på Stadium Sickla. Som tränare får man kostnadsfritt beställa en hoodtröja (CORE 18 HOODY SR). Man får även kostnadsfritt beställa en pikétröja (CON 18 CO POLO) eller två T-shirts, (TABELA 18 SS JSY). Trycket är fördefinierat, det står Hammarby Friidrott på ryggen så man behöver inte fylla i något själv.

 

3. Kläder för äldre ungdomar och elit, till försäljning i shopen, från ca 14 år till senior, storlek XS-XXL. Se kläderna på denna länk.

Kläderna finns för försäljning i klubbshopen på kansliet under begränsade tider. Observera att dessa kläder inte är till för barn utan det som finns är endast seniorstorlekar. 

Stadium i Sickla är vår Stadiumbutik

Uppdaterad: 28 JUN 2018 08:49

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 086480320
E-post: info@hammarbyfriidro...