Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare


Är du en nybörjare?

Om du är nybörjare och du läser om rugby för första gången, grattis! Du är på väg att ta reda på den bästa sporten som någonsin uppfunnits. Det finns många bra sport där ute som är värt att prova men rugby är för livet. Alla som har spelat rugby säger att det är den bästa sporten i världen.

Har du vad som krävs för att bli rugbyspelare?

Ja självklart du har!! Rugby är verkligen sporten för ALLA. Allt vi begär av dig är att du har modet att ge det ett försök sedan ska vi lära dig resten. Ingen är för mager, för tjock, för lång, för kort, för känslig eller för bråkig. Vem som helst kan spela rugby - Punkt!

Om du vill lära dig mer om rugby så har vi en nybörjarguide här. Ge det en titt och se vad du tycker. Naturligtvis är det enda sättet att verkligen veta att prova det. Kom bara ner till en av våra träningar och se själv hur roligt det är.

 

Vad behöver du för att spela rugby?

Du behöver egentligen inget för att börja spela rugby, bara lite mod. Men när du har varit med ett par gånger vill du skaffa dig ett tandskydd och ett par fotbollsskor. Vi säljer tandskydd på träningen så det är enkelt och fotbollsskor är inte svårt att få tag på.

Hur börjar jag?

Kolla in de senaste träningstider på sidan under A-laget under kalendern eller kontaktar oss på This is a mailto link. Ta med en kompis också!

 

Uppdaterad: 22 APR 2017 21:35 Skribent: Styrelsen

HIF_Facebook

 

Våra sponsorer

 

 

 

    snipped-jaco 

  

 

 

 

Postadress:
Hammarby IF RF - Rugby
C/o Kanogo Njuru, Inägan 19
14840 Segersäng

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info