Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
21 september 2018 13:52 av Smålandskaveln

Smålandskaveln den 27-28 oktober

Smålandskavlen arrangeras i Växjö, traditionsenligt den sista helgen i oktober. Ett utmanande terrängparti i småländsk storskog. Uppdaterat klassutbud och nu masstart för samtliga klasser! Parallellt arrangeras även en distriktstävling, så något även för de utan stafettlag.

Planera i årets stafettavslutning med kvalitet, utmaning och tradition! Smålandskavlen 2018
Mer info: http://www.smalandskavlen.nu

22 december 2015 10:57 av Anders Löfgren

GRATTIS

Grattis kära HOK till 70 åren! Vi är väl inte så många kvar sedan begynnelsen med Hammarkindspojkarna. Jag var 15 år och således yngre junior. Tidigare var det SGU som gällde för orientering, där var Schults Björk läromästare, och av honom fick jag låna första kompassen. Jag önskar HOK framgång i sin verksamhet, och önskar det skall bli lika många medlemmar som då!


Anders Löfgren

9 januari 2014 14:59 av Anders Löfgren

nostalgi

Läser med med glädje HOK-JOX. Ser bl a att ni har nostalgikvällar. Trevligt! Vad det anbelangar minns jag mitt ljuva 40-tal. Jag var ju med när det begav sig. Har en liten pokal som det står VM 1946 på, det handlar inte om världsmästerskap utan VM står för Valdemarsviksmästerskap. Såg att det i JOX stod om min gamle vän Biggen, men vi var många som var med från början, Björk Levander-bröderna, Hermansson Göte Johanssonoch Magnussons-bröderna bland många. Jag var ju förstås för ung för styrelsen.

5 september 2013 16:38 av Anders Löfgren

Grattis!

Hej på er Vika-orienterare!
Trevligt med hemsidan, att kunna gå in och läsa om sin gamla klubb, där jag var medlem under 40-talet och in på något år under 50-talet. Ja, jag var ju med när det började, som yngre junior men ändå. Vi kom ju, de flesta, från SGU som då hade orientering på programet.

Postadress:
Hammarkinds OK - Orientering
Fredrik Urberg, Stationsvägen 12
61040 Gusum

Besöksadress:
Banvallsstugan
61532 Valdemarsvik

Kontakt:
Tel: 0703086455
E-post: info@hammarkindsok.s...

Se all info