Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Välkommen till Hammarkinds Ryttarkamrater.

                                             

 

Till vårt stall är alla välkomna, oavsett ålder, riderfarenhet och bakgrund. Här möts vi med ett gemensamt intresse för hästar.

 

HRK startades i Bråta-stallet i Ringarum 1984. 1989 slogs HRK samman med Gusums ridskola. Efter att i 22 år varit inhyrda i stallet vid Bråta flyttade föreningen in i ett helt nybyggt stall i Gusum hösten 2006.

 

Anläggningen (det vill säga ridbana, stall, utemiljö, parkering) vid Lilla Åby i Gusum drivs av Hammarkinds Ryttarkamrater. Föreningen har inga anställda utan behöver medlemmarnas hjälp att sköta anläggningen.  För att detta ska fungera så förbinder sig våra elever (eller deras föräldrar) till vissa obligatoriska åtaganden i den dagliga skötseln av hästar och stall (se nästa sida). Övrig skötsel av stallet är indelat i olika ansvarsområden. Stötta gärna föreningen genom att ta ansvar för något område, ensam eller i grupp. Vid intresse prata med någon i styrelsen.

 

Föreningens mål är att våra ridelever/medlemmar ska få en bra grundutbildning och lära sig hantera hästar på ett säkert och hästvänligt sätt. Hos oss får du inte bara lära dig rida. Du får också lära dig om hästen. Vi finns till för dig som vill rida oavsett mål och ambitioner.

Utöver ridlektioner hålls även tävlingar, lovaktiviteter och kurser. Håll utkik på anslagstavlan.

 

Bli medlem i Hammarkinds Ryttarkamrater! Föreningen anordnar massor med olika aktiviteter, som Du kan delta i! Det finns alltid något för alla att göra. Man måste inte vara hästkunnig för att vara med och ha trevligt hos oss!

 

Uppdaterad: 22 DEC 2017 14:49

 www.pacego.se

 

Gå gärna med i HRK:s facebookgrupp

Facebookgrupp

 

Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!

50-miljoner-ungdomsidrotten

 

Postadress:
Hammarkinds RK - Ridsport
Malmström, Bruksgatan 33 B
61040 Gusum

Kontakt:
Tel: 0703207026
E-post: This is a mailto link

Se all info