Hoppa till sidans innehåll

Träningar inomhus återupptas för födda 2005 och senare

24 JAN 2021 14:31
  • Skapad: 24 JAN 2021 14:31

Fr o m måndag 25 januari 2021 finns det möjlighet att återuppta träningar inomhus för födda 2005 och senare. Beslutet gäller till och med 7 februari. Hammarö Basketklubb har noga övervägt för- och nackdelar och kommit fram till följande:

  • Verksamheten för våra barn- och ungdomslag födda 2005 och senare återupptar inomhusträningarna igen den 25/1 med restriktionen att maximalt 25 personer får vistas i hallen samtidigt (spelare och ledare). Basketkul 15/16 är tillsvidare alltjämt inställd.
  • För att hålla de olika träningsgrupperna åtskilda före och efter träningspass börjar träning fem minuter efter utsatt tid och slutar fem minuter innan utsatt tid.
  • Omklädning sker hemma och de gemensamma utrymmena i hallen hålls låsta. Vänta om möjligt utomhus tills coach meddelar att det är klart att gå in i hallen. In- och utpassage kommer att ske genom olika dörrar.
  • Vid minsta tecken på förkylningssymptom – spelaren eller någon annan inom samma hushåll – ska man stanna hemma och inte träna med gruppen
  • Föräldrar får inte komma in i arenan. Vid behov får man söka kontakt med coach via telefon (se Kontakta oss på hemsidan)
  • Spelare tar handsprit före och efter träning tillsammans med coach

Då vi har träningsgrupper som är fler än tjugo spelare kommer respektive coach meddela eventuella anpassningar av träningstider för att möta maxantalet tjugofem personer.
Junior- och seniorverksamheten tränar fortsatt utomhus.
Har ni några frågor eller funderingar – tveka inte att kontakta oss.
//Styrelsen Hammarö Basketklubb

För mer information:
https://www.hammaro.se/Bo/Nyhetsarkiv/information-coronaviruset/

https://www.basket.se/Nyheter/nyheterfransbbf/baskettraningarforyngrekanaterupptas/

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/regeringenrekommenderarattalloffentligverksamhetsomintearnodvandigstangstill24januari.vadinnebardetforidrotten

 

Skribent: Albert Lander
E-post: This is a mailto link

Följ Hammarö Basket

 Våra sponsorer:

sponsor

MABI Hyrbilar

ICA Kvantum

Klara ArkitekterStoraEnso
Hammarö Stadium

 

Postadress:
Hammarö BK - Basket
C/O Palm, Guntavägen 17
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarobasket.s...

Se all info