Hoppa till sidans innehåll

Om Hammarö Basket


Hammarö Basket Ungdomsverksamhet

Hammarö Basket är en ungdomsförening på Hammarö söder om Karlstad. Våra spelare och ledare bor både i Karlstad och på Hammarö.

Om du är sugen på att börja spela basket - kontakta någon av tränarna på sidan Kontaktuppgifter. Hammarö Basket söker aktivt ledare att ta hand om nya ungdomslag och barngrupper.

Säsongen 2020/21 har vi haft cirka 250 aktiva i föreningen - vi växer så det knakar!
Vi har Easy Basket-grupper för barn från åk 1 upp till åk 5. Det är ett härligt gäng barn som har roligt med basket och som spelar sammandrag i Värmland en gång i månaden. Dessa lag är mellan 10-20 barn och det är både ungdomar i föreningen och engagerade föräldrar som hjälps åt med träningen. Det finns även Basketkul för de allra minsta barnen där föräldrar och barn har roligt tillsammans. Vill du och ditt barn vara med i vår växande förening? Tveka inte att höra av dig! Kom och lira med oss!

I ungdomsserierna har vi både flick- och pojklag upp till U17 och vi spelar seriespel i Mellansvenska samt åker på cuper tillsammans! Alla är hjärtligt välkomna att testa!

Seniorlaget Hammarö Cannons spelade säsongen 2020/21 i Division 2 Svealand - ett bra representationslag för föreningen och hela Värmland. Damlaget kör nu sin andra säsong och kommer representera Hammarö i Mellansvenska Div3. Nytt för säsongen 2020/21 var att Hammarö Basket även har ett lag i Mellansvenska Div3 Herrar. 

Träningstider - se kalendern

Uppdaterad: 10 AUG 2018 19:47 Skribent: Albert Lander
Epost: This is a mailto link

Följ Hammarö Basket

 Våra sponsorer:

sponsor

MABI Hyrbilar

ICA Kvantum

Klara ArkitekterStoraEnso
Hammarö Stadium

 

Postadress:
Hammarö BK - Basket
C/O Palm, Guntavägen 17
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarobasket.s...

Se all info