Hoppa till sidans innehåll

Om Hammarö Basket


Hammarö Basket Ungdomsverksamhet

Hammarö Basket är en ungdomsförening på Hammarö söder om Karlstad. Våra spelare och ledare bor både i Karlstad och på Hammarö.

Om du är sugen på att börja spela basket - kontakta någon av tränarna på sidan Kontaktuppgifter. Hammarö Basket söker aktivt ledare att ta hand om nya ungdomslag och barngrupper.

Säsongen 2019/20 har vi haft drygt hundrafemtio aktiva  i föreningen.
Vi har Easy Basket-grupper för barn från åk 1 upp till åk 5. Det är ett härligt gäng barn som har roligt med basket och som spelar sammandrag i Värmland en gång i månaden. Dessa lag är mellan 10-20 barn och det är både ungdomar i föreningen och engagerade föräldrar som hjälps åt med träningen. Vill du och ditt barn vara med i vår växande förening? Tveka inte att höra av dig! Kom och lira med oss!

I ungdomsserierna har vi både flick- och pojklag upp till U17 och vi spelar seriespel i Mellansvenska samt åker på cuper tillsammans! Alla är hjärtligt välkomna att testa!

Seniorlaget Hammarö Cannons spelar säsongen 2019/20 i Division 2 Svealand - ett bra representationslag för föreningen och hela Värmland. Nytt för säsongen 2019/20 är att Hammarö basket för första gången någonsin startar upp ett damlag. Detta damlag kommer representera Hammarö i Mellansvenska div 3. 

Träningstider - se kalendern

Uppdaterad: 10 AUG 2018 19:47 Skribent: Albert Lander
Epost: This is a mailto link

Gilla Hammarö Basket

 Våra sponsorer:

sponsor

MABI Hyrbilar

Brasseriet

TAG Reklam

ICA Kvantum Nolgård

Klara ArkitekterStoraEnso

Teamsales

Postadress:
Hammarö BK - Basket
C/o Palm, Guntavägen 17
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info