Hoppa till sidans innehåll

Vinstläge vändes till onödig förlust

18 JAN 2020 18:58
Det var läge för vinst när Tureberg kom på besök till Djupsundshallen. Men så blev det inte trots bra inledning, gästerna avgick med segern.
  • Skapad: 18 JAN 2020 18:58

Hammarö Cannons vs TurebergDet var dags för vinst. Starten var fin, bra spel och ledning i första quartern med 15-2 efter bl a tre trepoängare. Men sedan blev det något konstigt, går inte att sätta riktigt fingret på vad det var. Gästerna kom ikapp och Cannons blev lite fegare och släppte in enkla poäng bakåt. Hemmalaget ledde med 18-14 efter första perioden och det kändes jämnt. Men fortsättningen av matchen blev på lika sätt - gästerna var mer hungriga och aggressiva. I halvtid var ställningen 31-33. Trots att Cannons skruvar lite på taktiken i halvtid blir det inget momentum - det går liksom inte helt och fullt ut. Cannons inkasserar en förlust i en jämn matc - skytte, försvar och attackspel var likbördigt mellan lagen - men det var Turebergs överlägsenhet i returtagningen som gjorde att de vann matchen med slutsiffrorna 62-67.
Nu laddare vi om för sista Stockholmstrippen nästa helg för möten mot topplagen Norrort och VGB.

Poängplockare Hammarö Cannons:
Timmy Karlsson 22, Adam Myrén 10, Henrik Hanö 8, Christopher Andersson 7, Marcus Åhman 4, Aurimas Saunoris 2 och Grim Wijkmark 2p

Skribent: Albert Lander
Epost: This is a mailto link

Gilla Hammarö Basket

 Våra sponsorer:

sponsor

MABI Hyrbilar

Brasseriet

TAG Reklam

ICA Kvantum Nolgård

Klara ArkitekterStoraEnso

Teamsales

Postadress:
Hammarö BK - Basket
C/o Palm, Guntavägen 17
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info