Hoppa till sidans innehåll

Basketkul!

Basketkul! 

I år kommer vi att ha två grupper för de allra yngsta - denna verksamhet kallar vi Basketkul!  Vi planerar att dra igång säsongen 3/10. Välkomna! 

Basketkul 15/16
Nu kör vi igång Basketkul för barn födda 2015 och 2016. Denna aktivitet riktar sig till barn och föräldrar som leker med bollar och upptäcker rörelseglädjen tillsammans. Viktigt att varje förälder ansvarar för sitt eget barn och att man deltar tillsammans. Alla barn behöver vara medlemmar i Hammarö basket och vid erlagd medlemsavgift får barnen en t-shirt med föreningens logga. Begränsat antal platser: 25 - anmälan krävs (Covid-anpassning)

Tid: Lördagar 09-09:45 i Hammarhallen B

Ledare för Basketkul 15/16: Kristina Ohlsson, Linda Knutsson, Elin Alteblad.
För anmälan till Basketkul 15/16 - skicka ett mejl till This is a mailto link 

Då vi endast kan ta emot 25 barn (plus en målsman/vuxen per barn) så behöver vi ta upp anmälan. Du kommer få ett svar huruvida du/ditt barn fått en plats eller inte. 

----------------------------------

Basketkul 13/14
Nu kör vi igång Basketkul för barn födda 2013 och 2014. Denna aktivitet riktar sig till barn och föräldrar som tillsammans får lära sig grunderna i basket genom lek och rörelse. Viktigt att varje förälder ansvarar för sitt eget barn och att man deltar tillsammans. Alla barn behöver vara medlemmar i Hammarö basket och vid erlagd medlemsavgift får barnen en t-shirt med föreningens logga. Begränsat antal platser: 25 - anmälan krävs (Covid-anpassning)

Tid: Lördagar 10-10:45 i Hammarhallen B

Ledare för Basketkul 13/14:Gabrielle, Moa och Linnea.
För anmälan till Basketkul 13/14 - skicka ett mejl till This is a mailto link

Då vi endast kan ta emot 25 barn (plus en målsman/vuxen per barn) så behöver vi ta upp anmälan. Du kommer få ett svar huruvida du/ditt barn fått en plats eller inte. 

Du är också väkommen att kontakta oss på This is a mailto link för övriga frågor kring vår verkamhet.

Nyheter

Nyheter

2020-10-30
 
2020-09-13
Det är många som anmält sitt barns intresse till Basketkul! Till följd av Coronapandemin är vi tvungna att sätta en gräns för antalet. 15/16-gruppen är full men i gruppen 13/14 finns det ännu ett fåtal platser. Anmäl till This is a mailto link

Följ Hammarö Basket

 Våra sponsorer:

sponsor

MABI Hyrbilar

ICA Kvantum

Klara ArkitekterStoraEnso
Hammarö Stadium

 

Postadress:
Hammarö BK - Basket
C/O Palm, Guntavägen 17
66333 Skoghall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarobasket.s...

Se all info