Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Det gäller från 1 dec

(2021-11-30 09:35)
Från den 1 december 2021 gäller nya regler för tävlingar inomhus med fler än 100 åskådare. Anordnaren av tävlingen måste antingen kräva vaccinationsbevis av vuxna åskådare eller införa begränsningar som exempelvis avstånd mellan åskådare.
 
Med anledning av eventuella införandet av vaccinationspass för större evenemang inomhus, bjuder RF-SISU Värmland in alla föreningar och specialdistriktsförbund till en informationsstund via Teams.
 
Nu är det hög tid att slutrapportera er planerade och genomförda folkbildningsverksamhet för 2021 till RF-SISU Värmland. Senast den 14/1-2022 vill vi ha era uppgifter.
 
RF-SISU Värmland på plats för att uppmärksamma boksläpp.
 
Värmländska föreningsaktiviteter minskade med 28 procent under våren 2021. ”Nu krävs att samhälle och idrottsrörelse kraftsamlar för att vi ska nå tidigare nivåer igen”, säger distriktsidrottschef Thomas Sundenhammar.
 
Spana in november och december månads utbildningsutbud hos RF-SISU Värmland.
 
Coronarestriktioner satte stopp för den traditionsenliga utdelningen under Riksidrottsmötet i våras. Men på onsdagskvällen fick de tre värmländska förtjänsttecken- mottagarna för 2021 äntligen uppmärksammas av RF-SISU Värmland.
 
RF-SISU Värmland rekryterar ny kollega med placeringsort Hagfors eller Filipstad.
 
Kom som ni är och lär av varandra. Det är receptet när ForshagaDeje GK genom fadderverksamhet i lärgruppsform ser till att välkomna nybörjare till föreningen och sporten.
 
Många föreningar är nu i startgroparna för att återstarta sin verksamhet i det ”nya normala”. RF-SISU Värmland hoppas att fler föreningar upptäcker idrottsrörelsens folkbildning som verktyg i återstarten.
 
Den 15 oktober öppnar ansökan om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för perioden 1 maj 28 september 2021. RF SISU Värmland välkomnar till en digital informationsträff där vi går igenom hur en ansökan går till.
 
Boka ert nästa föreningsmöte på Idrottens hus i Karlstad.
 
Nu drar idrottsrörelsen i gång igen. Är din förening redo? Genom folkbildning i lärgrupper kan din förening lägga upp planen för att på bästa sätt få fart på verksamheten igen. RF-SISU Värmlands idrottskonsulenter finns med som bollplank på vägen.
 
Onsdagen den 29 september är här – dagen många har väntat på. Nu försvinner de flesta av de restriktioner som har påverkat idrotten mest under corona. Här är vad som gäller nu.
 
Fredag 24 september genomför Riksidrottsförbundet Idrottens dag på närmare 400 skolor i hela landet. I Värmland får drygt 2800 skolbarn glädjen att prova på idrotter och testa andra roliga rörelseaktiviteter.
 
12

Styrelsen

Styrelsemöten är alltid första måndagen i varje månad kl 19.00 på Nyskolan om inget annat meddelats.

 

 

 

 

headerdigit  

 

 Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

 

DSFlogga

 

Postadress:
Hammarö DTC - Danssport
Bruksgatan 18
66330 Skoghall

Kontakt:
Tel: 0706760611
E-post: kansli@dancingteam.s...

Se all info