Hoppa till sidans innehåll

Colors on Ice 2019


Träningen är redan igång för flera av våra grupper men nu har vi spikat datum och arbetet inför showen kommer dra igång på riktigt! Vårshowen är för många den absoluta höjdpunkten på säsongen och vi hoppas att vi ännu en gång kommer att kunna leverera något som publiken sent kommer glömma. Detta år blir det en extra färgsprakande show då temat är färger, och vi har gett den namnet Colors on Ice!

 

Föreställningar

I år kommer vi att köra två kvällsföreställningar: torsdagen den 28/3 och fredagen 29/3. Vi har även två skolföreställningar på fredagen. Observera att grön, vinröd, rosa och orange grupp inte deltar på skolföreställningarna. Övriga åkare bör så snart som möjligt be om ledigt från skolan på fredagen för att kunna delta. Boka in dessa datum och bjud in släkt och vänner så att vi fyller ishallen på båda showerna! 

 

Showträning

Showträningen kommer till största del att ligga på ordinarie träningstid och intensifieras under februari och mars. För att vi ska kunna få ihop en bra show utan att behöva lägga allt för mycket värdefull istid på den ska showträning ha högsta prioritet för alla. Kan man inte komma ska man ha en bra anledning. För att underlätta för detta försöker vi tränare att meddela vem som har träning när i så god tid som möjligt. Ibland får vi dock extra istider med kort varsel och då kommer infon ut i sista minuten. 

 

Sydag och klädlista

I vanlig ordning kommer vi att anorda en sydag där alla kan hjälpas åt med de kläder som behöver sys upp. Klädlistor kommer att komma ut snart. 

 

Marknadsföring

I början av mars kommer det finnas affischer att hämta i ishallen. Åkare och föräldrar uppmanas ta med en affisch och sätta upp på lämpliga platser (matbutiker, arbetsplatser, skolor osv.)  I omklädningsrummet kommer det finnas ett papper där man skriver upp var man har satt upp affischer så att inte flera sätter upp på samma ställe. Om man vill ha affischen i A4-format för egen utskrift, maila This is a mailto link.Vi kommer även att skapa ett Facebook-event som ni kan dela och bjuda in släkt och vänner till! Har ni andra idéer om hur vi kan marknadsföra showen, hör av er till Karin.

 

Arbetsschema

För att showen ska kunna genomföras behöver föräldrar hjälpas åt under showdagarna. Arbetsschema för berörda föräldrar kommer att komma ut ett par veckor innan showen. Ansvarsområden innefattar främst kiosk, lotteri, entré, musikbås och hjälp vid klädbyten i omklädningsrummen. Föräldrar tilldelas en uppgift på en av showerna och kan titta på den andra. Föräldrar som vill se showen betalar fullt pris för inträde, då intäkterna från entrén är en viktig inkomst för klubben. Grön, vinröd och rosa grupp står för bakning till fikaförsäljningen för kvällshowerna. 

 

Denna sida fylls på med mer info när det börjar närma sig. 

Har ni frågor kontakta Karin: This is a mailto link.

Uppdaterad: 02 MAR 2019 08:32 Skribent: Karin Berglund
E-post: Adressen Gömd

   

 

 

 

Postadress:
Hammarö KK - Konståkning
Per Mattsson, Kartbergsslingan 10
65342 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info