Hoppa till sidans innehåll

Vårshow 2022


Vårshowen är för många den absoluta höjdpunkten på säsongen och vi hoppas att vi ännu en gång kommer att kunna leverera något som publiken (fysisk eller digital) sent kommer glömma. Detta år tar vi musik och inspiration från filmens värld.

Vi planerar för en vanlig show och gör de Covid-anpassningar som behövs närmare när vi har en bättre bild av läget. 

 

Föreställningar

I år kommer vi att köra en kvällsföreställning: torsdagen den 17/3. Eventuellt kör vi även skolföreställningar på fredagen, beroende på smittoläget. Observera att grön, orange, gul och lila grupp inte deltar på skolföreställningarna.

 

Showträning

Showträningen kommer till största del att ligga på ordinarie träningstid och intensifieras under februari och mars. För att vi ska kunna få ihop en bra show utan att behöva lägga allt för mycket värdefull istid på den ska showträning ha högsta prioritet för alla. Kan man inte komma ska man ha en bra anledning. För att underlätta för detta försöker vi tränare att meddela vem som har träning när i så god tid som möjligt. Ibland får vi dock extra istider med kort varsel och då kommer infon ut i sista minuten. 

 

Sydag och klädlista

I vanlig ordning kommer vi att anorda en sydag på Hammarlunden där alla kan hjälpas åt med de kläder som behöver sys upp. Preliminärt blir denna sydag 27/2 (vi spikar datumet så fort vi vet vilken dag våra stjärnåkare tävlar den helgen). Klädlistor kommer att komma ut inom kort. 

Funktionärsschema

För att showen ska kunna genomföras behöver föräldrar hjälpas åt under showdagen/arna. Funktionärsschema för berörda föräldrar kommer att komma ut ett par veckor innan showen. Ansvarsområden innefattar främst kiosk, lotteri, entré, musikbås och hjälp vid klädbyten i omklädningsrummen. Föräldrar tilldelas en uppgift på en av showerna och kan titta på den andra. Föräldrar som vill se showen betalar fullt pris för inträde, då intäkterna från entrén är en viktig inkomst för klubben. 

Denna sida fylls på med mer info när det börjar närma sig. 

Har ni frågor kontakta Karin: This is a mailto link.

Uppdaterad: 02 MAR 2019 08:32 Skribent: Karin Berglund
E-post: Adressen Gömd

    

 

 

Postadress:
Hammarö KK - Konståkning
Per Mattsson, Kartbergsslingan 10
65342 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info