Hoppa till sidans innehåll

Vårshow 2022


Varje år i mars håller vi vår vårshow där alla klubbens åkare deltar! Showen brukar bli väldigt uppskattad – både av åkare och åskådare. Det är ett tillfälle för åkarna att samarbeta, i vår annars individuella sport. Vi hoppas att vi ännu en gång kommer att kunna leverera något som publiken sent kommer glömma. Detta år tar vi musik och inspiration från filmens värld.

Föreställningar

I år kommer vi att köra en kvällsföreställning: torsdagen den 17/3. Vi bjuder även in till minst en skolföreställning på torsdagen. Observera att grön, orange, gul och lila grupp inte deltar på skolföreställningarna.

Biljetter

Biljetter kommer kunna förköpas av Karin, men det går även bra att köpa biljetter på plats i entrén. 

Showträning

Showträningen kommer till största del att ligga på ordinarie träningstid och intensifieras under februari och mars. För att vi ska kunna få ihop en bra show utan att behöva lägga allt för mycket värdefull istid på den ska showträning ha högsta prioritet för alla. Kan man inte komma ska man ha en bra anledning. För att underlätta för detta försöker vi tränare att meddela vem som har träning när i så god tid som möjligt. Ibland får vi dock extra istider med kort varsel och då kommer infon ut i sista minuten. 

Sydag och klädlista

I vanlig ordning kommer vi att anorda en sydag på Hammarlunden den 27/2 där alla utom grön grupp kan hjälpas åt med de kläder som behöver sys upp. Klädlistor för alla grupper finns här.

Funktionärsschema

För att showen ska kunna genomföras behöver föräldrar hjälpas åt under showdagen. Gå in här för att fylla i hur du vill hjälpa till. Ansvarsområden innefattar främst kiosk, lotteri, entré, musikbås och hjälp vid klädbyten i omklädningsrummen. Föräldrar tilldelas en uppgift på en av showerna och kan titta på den andra. Föräldrar som vill se showen betalar fullt pris för inträde. Grön grupp ansvarar för bakning till fikaförsäljning. 

Marknadsföring

Showen är en viktig intäktskälla för klubben och vi behöver alla hjälpas åt med att bjuda in släkt och vänner, och marknadsföra till andra som kan vara intresserade. Affischer kommer att finnas i sliprummet som man kan sätta upp på t ex sin arbetsplats. Dela även gärna inlågg från vår Facebook och/eller detta Instagram-inlägg. 

Har ni frågor kontakta Karin: This is a mailto link.

Uppdaterad: 01 FEB 2022 10:15 Skribent: Karin Elsert
E-post: Adressen Gömd

    

 

 

Postadress:
Hammarö KK - Konståkning
Per Mattsson, Kartbergsslingan 10
65342 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info