Hoppa till sidans innehåll

Föräldrarinformation


Svensk konståknings ledord är glädje, glöd och gemenskap, och detta är en värdegrund som vi delar. Vi vill genom samarbete och transparens att klubben ska kännas trygg för alla medlemmar. För att bibehålla och bygga vidare på glädje, glöd och gemenskap är det dock viktigt att ha en klubbkultur med engagerade föräldrar. 

Hur vill du bidra till klubben? Inför säsongen har vi ett antal arbetsuppgifter som behöver fördelas på föräldrar för att vår verksamhet ska kunna fortsätta rulla på. Under pandemiåret ställdes många av våra aktiviteter och arrangemang in men nu planerar vi inför en någorlunda normal säsong med bl a hemmatävling och vårshow. Vi har skapat sex kommittéer som i nuläget helt eller delvis saknar medlemmar. De är klubbkommitté, tävlingskommitté, showkommitté, sponsringskommitté, trivselkommitté och fixargrupp. Alla åkare från turkos grupp och uppåt ska ha minst en förälder i någon kommitté, med undantag för de föräldrar som är engagerade i styrelsearbete/valberedning. 

Genom att engagera dig i föreningen kan du bidra till att vi utvecklas och kan bli en del av gemenskapen. Ju fler föräldrar som engagerar sig, desto bättre förutsättningar kan vi erbjuda våra barn och ungdomar. Maila This is a mailto link och skriv den kommitté du helst önskar delta i. 

Uppdaterad: 10 OKT 2021 11:45 Skribent: Karin Elsert
E-post: Adressen Gömd

   

 

 

 

Postadress:
Hammarö KK - Konståkning
Per Mattsson, Kartbergsslingan 10
65342 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info