Hoppa till sidans innehåll

Föräldrarinformation


Svensk konståknings ledord är glädje, glöd och gemenskap, och detta är en värdegrund som vi delar. Vi vill genom samarbete och transparens att klubben ska kännas trygg för alla medlemmar. För att bibehålla och bygga vidare på glädje, glöd och gemenskap är det dock viktigt att vi alla bidrar till att främja en klubbkultur med engagerade föräldrar.

Hur vill du bidra till klubben? Genom att engagera dig i föreningen kan du bidra till att vi utvecklas och kan bli en del av gemenskapen. Ju fler föräldrar som engagerar sig, desto bättre förutsättningar kan vi erbjuda våra barn och ungdomar. Här hittar du en länk till de arbetsgrupper vi har. Kontakta någon förälder i styrelsen och berätta hur du vill hjälpa till!

Kommittéer: våra arbetsgrupper är arrangemangsgruppen, ishallsgrupp och köp- och säljgrupp. Tilltalar någon av dessa dig mer? Hör av dig till någon i styrelsen. I början av varje säsong ges möjlighet att välja kommitté, i annat fall placeras man i en av styrelsen.

Försäljning: en mycket viktigt inkomstkälla som alla medlemmar (ej nybörjare) hjälps åt med!

Sponsring: har du en arbetsplats eller känner till något företag som är villig att stötta oss – kontakta gärna någon i styrelsen.

Båsschema: vi har ett rullande båsschema för att det alltid ska finnas minst en förälder i ishallen på alla ispass. Vi vill gärna ha det så för att säkra upp träningarna. Det händer trots allt ibland att tränarna behöver hjälp med något under träningstiden, och skulle olyckan vara framme känns det skönt att ha ytterligare en vuxen på plats i hallen. Den förälder som har båstiden sitter i speakerbåset, på så vis når tränarna hen snabbt och enkelt.

Uppdaterad: 10 OKT 2021 11:45 Skribent: Karin Elsert
E-post: Adressen Gömd

    

 

 

Postadress:
Hammarö KK - Konståkning
Per Mattsson, Kartbergsslingan 10
65342 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info