Hoppa till sidans innehåll

Veckobrev

03 MAR 2015 09:44
Nu är det dags att uppdatera hemsidan och börja ladda inför en ny säsong.
  • Skapad: 03 MAR 2015 09:44

Veckobrev. 10

Hej,

Nu är det dags att uppdatera hemsidan och börja ladda inför en ny säsong. Jag som kommer skriva dessa veckobrev heter Alexander Jansson och är ny spelare för säsongen, min roll i klubben kommer att vara spelande målvaktstränare. Jag anser det är viktigt att visa att klubben är aktiv och att det faktiskt händer mycket just nu som vi självklart ska dela med oss ut av. Anledningen till att jag vill medverka i klubben på detta plan är för att jag vill att klubben ska växa och visa att det finns ett intresse av att göra klubben mer framgångsrik.

Jag tänkte börja med att skriva vad jag fått för intryck av klubben hittills och vad vi behöver göra för att få ett bättre klimat i gruppen. Jag är en god vän med både Jonas Lindal och Victor Lind sen tidigare och när de berättade om klubben om hur allt sköts med mera så var jag mäktigt förvånad. Jag har spelat i en mängd olika klubbar sen tidigare och jag måste medge att jag aldrig stött på en mer välskött klubb och vilka fantastiska förutsättningar det finns för att spela bra fotboll. Då tänker jag framför allt på material, planskötsel och även på hur många som verkligen bryr sig om klubben. I mina ögon är vi som spelar för klubben oerhört bortskämda, för det går inte att frånse vilken division vi ligger i och hur vi tidigare presterat. Det jag vill säga med detta är att det är dags att börja leverera, börja visa ett intresse och framför allt visa hunger efter framgångar. Jag vill vara med att göra alla eldsjälar i klubben stolta och ge tillbaka lite av allt det vi fått och får.

Nog om detta, dessa veckobrev kommer handla om hur det går för laget, vilka spelare som presterar, matchresultat och jag kommer även ta mig friheten att skriva lite kring vad själv tänker och funderar på. Jag kan inte lova att det kommer ett nytt brev varje vecka men ska försöka skriva så ofta jag kan.

Just nu är försäsongen i full gång och det har varit lite upp och ner kring deltagandet på träningar, men vi alla hoppas på att det kommer komma fler å fler på träningarna med tidens gång. Vi har fått några nya spelare till truppen, vi hälsar er oerhört välkomna och fantastiskt roligt att ni vill spela med oss i Hånger IF. De nytillkomna spelarna är: Samuel Nilsson, Emil Dalin-Volsing, Felix Pettersson och Oliver Persson. Sen hälsar vi även vår nya tränare Adil Cosic välkommen.

På träningarna just nu står mycket spel i fokus och det som arbetas mest på är rörelse och hitta nya ytor efter spelad boll. Jag får intrycket av att vi ofta tar den enkla vägen och gör det för bekvämt för oss. Detta är något som jag anser höra ihop med att vi saknar en viss hunger och även att vi saknar kunskapen, men detta vet jag att Adil kommer göra sitt bästa för att lära ut. Sen anser jag personligen att vi behöver arbeta mer på mindre ytor så vi får upp flåset och tempot på träningarna. På målvaktssidan ser det otroligt starkt ut, jag har arbetat med målvakterna i några veckors tid nu och resultatet är förvånande bra på så kort tid. Jonas och Victor är ett mycket bra föredöme för hela laget, då dem varje träning visar hunger och strävar hela tiden efter nya mål. För mig som målvaktstränare är detta oerhört tacksamt.

Träningarna ligger på måndagar och onsdagar 20:30-22:00 samt fysträning i Hånger på torsdagar klockan 18:00-19:00. Kom ihåg att samlingen alltid är en kvart innan träningspasset startar! Se till nu att alla som ingår i truppen kommer ner å tränar så vi får ett gött gäng på träningarna. Desto fler, desto roligare!

Sen vill jag passa på redan nu att underrätta er om att första matchen för säsongen är 7 mars, klockan 16:00 på Ljusseveka och vi möter Liljan. Jag tycker vi alla hjälps åt att sprida detta, så vi får en publik på matcherna. Alltid triggande och roligt att spela inför publik!

Tack för mig och nu ser vi till att nå nya framgångar för klubben genom att ge allt på kommande träningar och matcher.

Hånger IF mot femman!!!

Med vänlig hälsning
Alexander Jansson

Skribent: Jonas Lindahl
Hångers IF - Tr.matcher Vä.Småland FDK
Södergatan 8
331 32 Värnamo
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Postadress:
Hångers IF - Fotboll
C/o Jonas Lindahl, Södergatan 8
33132 Värnamo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info