Hoppa till sidans innehåll

Rutiner


Cafeteria

Alla ungdomslag delar på arbetspassen. Ett schema läggs upp och alla lag får en vecka i stöten. Ex. Finns det 8 lag så blir det var 8: nde vecka.

Varje lag utser en eller två caféansvariga. Deras uppgift är att skriva schema för sitt lags cafe-veckor, vara med på några möten, hjälpa till att få caféet att flyta under veckan, att vara kontaktperson under veckan och stötta de som är nya.

Laget bemannar cafeterian med två föräldrar på varje pass. Tre föräldrar när A-laget har match. Övriga som hjälper till vid dessa matcher ordnas fram av caféets huvudansvariga.


Vardagar är passen 17-21

Helger är passen 9-14 och 14-19


Föräldrar har möjlighet att köpa sig fria, från en lista med namn. Mer information får ni av den som är caféansvarig. Viktigt är att en av de inhyrda SKA vara över 18 år.

Det är INTE tillåtet att lämna barn, syskon eller ungdomar själva. Först vill vi ansvariga gå igenom med alla vad som gäller i cafeterian.


RUTINER

* Nyckeln hämtas och lämnas hos Vaktmästarna.

* Man försöker vara på plats en kvart innan man öppnar, så kaffet är klart när man öppnar.

* Caféet lämnas rent och snyggt. Alla sopor tar man ut.


När man som förälder står, ska inte småsyskon stå i kassan. Alla som står i caféet gör så gott man kan och försöker göra det bästa för kunderna.

Det brukar vara några roliga timmar, inget att vara rädd för. :)  Uppdaterad: 12 OKT 2014 20:25 Skribent: Maria Magnenat

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Box 75
13622 Haninge

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +46723990638
E-post: kansli@haningeanchor...