Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Swehockey.se


KRÖNIKA: Om det är något begrepp som är omdiskuterat inom ishockeyn idag så är det begreppet tävla. Vissa menar att bortplockade tabeller i de yngre åren betyder att vi inte längre får tävla och vissa menar att det anses vara fult att tävla idag.
 
 
Då restriktionerna fortsatt gälla i sin helhet i maj och juni samt delvis i juli, augusti och september kommer ytterligare kompensationsstöd fördelas. Perioden som omfattas är 1 maj till och med 28 september.
 
Idag kan vi presentera David Bergman som den 1 januari 2022 tillträder rollen som domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet. Bergman har 22 års erfarenhet som ishockeydomare.
 
Fortsatt etablering av U16-flicklandslaget och utökade aktiviteter för U19-pojklandslaget är några av förändringarna i Talangutvecklingsplanen för säsongen 2021/22.
 
Välkommen till Svenska Ishockeyförbundets regionträffar. Under två dagar kommer du att få ta del av ett gediget program med intressanta tips, nya kunskaper och information om nya regler gällande ishallar.
 
Under pandemin har Sveriges vårdpersonal dragit ett tungt lass på sjukhusen över hela landet. Nu vill Svenska Ishockeyförbundet, Linköping HC och Vårdförbundet bjuda tillbaka.
 
Linjedomare Ludvig Lundgren kommer från och med den 1 oktober att jobba med frågor som rör rekrytering och utbildning på domarsidan.
 
Svensk ishockeys dam-och flicksatsning 2021–2030 är en av svensk ishockeys viktigaste fokusområden. Med start den 10 oktober genomförs en turné över hela landet där kartläggning och framtida strategier ska diskuteras.
 
Vi söker nu arrangörer av kvalspelet och slutspelet i TV-pucken för flickor och pojkar för kommande säsonger 22/23, 23/24 och 24/25.
 
World Girls' Ice Hockey Weekend (WGIHW) är en global aktivitet med fokus på ishockeyn på flicksidan. Helgen är utlyst av IIHF och uppmanar distrikt/föreningar att anordna aktiviteter för tjejer. I år anordnas WGIHW den 15–17 oktober.
 
Idag beslutade Internationella Ishockeyförbundets kongress i Sankt Petersburg att välja in Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson i sin styrelse.
 
Idag presenterar Svenska Ishockeyförbundet Linköping HC som medarrangör för Karjala Tournament-matchen mellan Tre Kronor och Tjeckien den 10 november.
 
 

Inbjudan till fortbildning

(2021-09-20 16:27)
 

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Torvallavägen
13646 Handen

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +46733124346
E-post: kansli@haningeanchor...