Hoppa till sidans innehåll
Foto: Gösta Blomquist

Ännu en förlängning

29 MAJ 2014 11:15
A-laget fortsätter förlänga med spelare från förra säsongen och nu har ännu en pusselbit fallit på plats när skicklige centern Viktor Fjällby-Johansson valt att fortsätta sin karriär i Haninge Anchors.
  • Skapad: 29 MAJ 2014 11:15

Detta innebär att den Huddinge fostrade centern går in på sin tredje säsong med Haninge. En ypperlig tvåvägsspelare som visat prov på stort ansvar under säsongen, både defensivt och offensivt.

 

På 33 matcher blev det sammanlagt 35 gjorda poäng från Fjällby-Johanssons sida och kommer vi bjudas på något liknande i hockeyettan ?.

 

Vi tog ett litet snack med Viktor och här är hans tankar.

 

 

1. Detta blir din tredje säsong med Haninge, vad är det som gör att du satsar ett år till med Anchors ?
- Jag trivs väldigt bra med både tränaren och folket runtomkring laget. Dessutom tror jag vi har något bra på g2. Hur långt är kontraktet skrivet på ?
- 1 år


3. Ser vi tillbaka på säsongen som varit så undrar jag vad du är mest nöjd med respektive missnöjd med din egen insats ?
- Jag är mest nöjd med att jag använde minst antal klubbor i laget vilket gjorde ”Cacka” glad.

Lite missnöjd är jag med antalet Misconduct som jag drog på mig under säsongen. Där måste det bli bättring.4. Hur ser du på lagets prestation under säsongen. Finns det något som du kände att detta gjorde vi riktigt bra, kontra mindre bra ?
- En väldigt bra säsong, enda fram till starten av kvalserien där vi fick en liten dipp, tyvärr. Där mötte vi lite tuffare motstånd och det tog tyvärr lite tid innan vi vande oss vi det tempot och spelet som var där.


5. De mer inbitna Haninge supportrarna vet att du har en liten ritual precis innan matchstart. Kan du förklara varför och hur den kom till ?
- Jag minns faktiskt inte hur den kom till. Men för mig är det viktigt att ha små ritualer innan matchen för att att allt ska kännas rätt.


6. Blickar vi framåt istället väntar en tuff uppgift för er grabbar med spel i hockeyettan. Vad tror du måste till för att ni skall lyckas i ettan ?
- Jag tror att det viktigaste kommer vara att vi får samma sköna sammanhållning inom gruppen som vi hade förra året. Sen kommer powerplay/boxplay, som alltid bli enormt viktigt.


7. Finns det något/några lag du ser lite extra fram emot att möta i vinter ?
- Att få spela i Björkängshallen igen ser jag fram emot.


8. Även om det är tidigt och många lag har inte klart med sina lagbyggen, så vill jag att du ändå ska ge dig på en kvalificerad gissning över vilka lag DU tror kommer hamna på en topp 4 placering (efter 22 omgångar).
- Har för dålig koll på lagen för att kunna svara på den frågan :)


9. Det har nog inte undgått någon att det blir en hel del bussresor för er del. Hur ser du på detta ?
- Det ska bara bli roligt. Bussturer har man saknat lite faktiskt


10. Slutligen undrar jag om du vill hälsa något till alla läsare och supportrar ?
- Hoppas att vi får lika bra stöd som förra säsongen. Jättekul med den lilla men högljudda klacken som följde oss både hemma och borta.


http://www.eliteprospects.com/player.php?player=6927

Skribent: Daniel Dickman

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Box 75
13622 Haninge

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +46723990638
E-post: This is a mailto link