Hoppa till sidans innehåll

Truppen utökas

13 JUN 2015 12:34
Vi har glädjen att meddela två kontraktsförlängningar och det är på backsidan som dessa gjorts. Men även två nyförvärv.
  • Skapad: 13 JUN 2015 12:34

Först ut har vi Niklas Ala-Juoni som förlängt sitt kontrakt med Anchors och kommer därmed att kliva in på sin tredje raka säsong med laget. Den spelskicklige försvararen har under resans gång blivit en stabil, pålitlig försvarare och visade förra säsongen att han blir en viktig kugge för oss.

Förlängning nummer två är Nynäshamns fostrade Jesper Hellman som kritat på för säsongen 2015/2016. Den hårt jobbande backen fick stora delar av föregående säsong förstörd pga skador, men är nu återställd och revanschsugen inför vad som komma skall.

Vi har även två nya spelare i laget som A-lagets coach Niklas Flodin berättade om i ett uttalande till Haninge Anchors huvudssida.

Dels är det backen Hampus Berg som kommit överens om ett kontrakt med Haninge. Den unge försvararen är ingen direkt ny bekantskap för oss då Hampus under stora delar av säsongen 2014/2015 var utlånad till oss från seriekollegan Huddinge IK. Men nu är det alltså Haninge Anchors som gäller för den lovande 19-åringen.

På forwardssidan har vi ett spännande nyförvärv i den allsvenskmeriterade Jesper Danielsson som kommer närmast ifrån Vimmerby HC. Den 22-årige Danielsson gjorde en fullt godkänd säsong med Vimmerby där han noterades för 3 mål och 12 assists på 36 matcher. Men det är säsongen 2013/2014 som sticker ut allra mest när Jesper representerade Almtuna i allsvenskan. Då blev det 49 matcher men poängskörden blev desto blygsammare med ett mål och fyra assists.

Men det är ett spännande nyförvärv som har kapacitet för något stort och vår förhoppning är att det kan lossna ordentligt för Danielsson i vinter.

Fyra glädjande påskrifter såhär i sommarvärmen och totalt har truppen vuxit till 15 klara spelare (tre målvakter, sex backar & sex forwards).

Det står även klart att målvakten Rasmus Eklöf kommer lånas ut till division två laget IFK Tumba för att få speltid i vinter.

Skribent: Haninge Anchors

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Box 75
13622 Haninge

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +46723990638
E-post: This is a mailto link