Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till årsmötet 2015

11 MAJ 2015 17:07
Skriv upp den 4 juni i kalendern, då kallar Haninge Anchors till årsmöte. Då har du som medlem chans att rösta i föreningens viktiga frågor som tex medlemsavgiften. Detta år kommer även två motioner att behandlas.
  • Skapad: 11 MAJ 2015 17:07

Kallelse till Haninge Anchors årsmöte den 4 juni 2015Kallelse till Haninge Anchors årsmöte den 4 juni 2015

På årsmötet 2015 redovisas bla det gångna verksamhetsåret där du får inblick i verksamheten inklusive ekonomi för året som varit. Det kommer även beslutas om medlemsavgift och budget för kommande år. Två motioner har kommit in och ska behandlas;

  • Förslag om medlemsavgift för seniorer och 
  • Motion om syskonrabatt. 

Sedan ska också en ny styrelse väljas som får förtroende att leda föreningen framåt. I Haninge Anchors får du som är medlem (betalt medlemsavgiften) och fyllt minst 16 år eller du som ledare (se kriterier nedan) rösta i dessa frågor. Passa på att ta del av informationen och gör din röst hörd genom att delta på årsmötet torsdag den 4 juni kl 19 i kommunhuset.

Utdrag från Haninge Anchors stadgar:

17 § Rösträtt samt yttrande- och förslagsrätt på årsmötet
Medlem som senast vid verksamhetsårets slut har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 16 år har rösträtt på årsmöte. Familjemedlemskap medför endast en röst per familj. Även hedersmedlem och icke arvoderade ledare i ungdomslagen U16 och nedåt (fem ledare per årskull; lagledare, kassör, huvudtränare, en övrig tränare och en materialansvarig) som vid verksamhetsårets slut var noterade ledarregistret har rösträtt på årsmöte. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på årsmötet.


E-post: This is a mailto link

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Torvallavägen
13646 Handen

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +46733124346
E-post: kansli@haningeanchor...