Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter Team Flickor B"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter Team Flickor B


Tjejhockey

 

Haninge Anchors HC är en sammanslagning av kommunens tre hockeyföreningar och blir nu till antalet aktiva Stockholms största, med mål att bedriva bredd- och elitverksamhet på både herr- och damsidan.

I Haninge har vi mer är 30 år (!) lång erfarenhet av att bedriva tjej- och damhockey och detta är något som vi nu vill jobba vidare på. Haninge Anchors erbjuder en bred tjejhockeyverksamhet med flick- och damlag, där tjejerna står i fokus.

I Haninge ska det vara lätt att spela hockey, säger Markku Lindström, ordförande i Haninge Anchors HC. Vi har nu bildat en klubb där alla oavsett ambitionsnivå ska kunna spela hockey från hockeyskolan, ungdoms- och juniorlag till seniorverksamhet. Dam- och flickhockeyn är en viktig del som vi vill utveckla. Vår värdegrund är GULD; Glädje, Utveckling, Långsiktighet, Delaktighet.


Målsättning för föreningens flick- och damhockey på 4 års sikt är att vi ska ha lag i alla ”årskullar”:

  • A-lag (representationslag) som siktar på Riksserien
  • B-lag
  • Juniorlag
  • Flickor A (helplan) 
  • Flickor B (halvplan) 

 

Är du intresserad och vill vara med och utvecklas med oss i Flickor B

Skicka ett mail till Fredrik Brauer på fredrikbrauer72@hotmail.com.

Skriv upp den 4 juni i kalendern, då kallar Haninge Anchors till årsmöte. Då har du som medlem chans att rösta i föreningens viktiga frågor som tex medlemsavgiften. Detta år kommer även två motioner att behandlas.
 

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Box 75
13622 Haninge

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +46723990638
E-post: kansli@haningeanchor...