Hoppa till sidans innehåll

LiveArena


”LiveArena Hockey Sverige” rivstartar säsongen 2014/2015 med att direktsända kvalspel i TV-pucken från Tranås/Östersund 12-14 september. Redan samma helg drar seriespelet för Ungdom och Junior igång på några håll och sedan dröjer det inte länge innan alla U och J-serier är i full gång.
20 september är det säsongspremiär för Riksserien och i december följer vi Damkronorna i en 4-nationersturnering från Uppsala. 29-31 augusti såg vi Landslagets Team 20 medan Team 18 spelar 4-nationersturnering i Sundsvall 7-9 november.
Se där, ett litet axplock om vad som är på gång i LiveArena Hockey Sverige!

Kommande säsong räknar vi med full fart från hela 170 arenor, med fortsatt fokus på ungdom och junior, och vi hoppas kunna summera säsongen i vår med över 20 000 sända livematcher.

 

-        Vi ser en enorm potential i LiveArena Hockey Sverige. Konceptet stärker svensk ishockey från grunden och dessutom ger det oss i förbundet en möjlighet att utveckla oss på alla plan. Allt från utbildningar till landslagsverksamhet, säger Tommy Boustedt, utvecklings- och landslagschef på Svenska Ishockeyförbundet.

 

En annan som ser potentialen i LiveArena är Mats Sundin, som från och med denna säsong är engagerad som ambassadör för LiveArena Hockey Sverige:

-        LiveArena är ett fantastiskt projekt som är bland det bästa som hänt svensk hockey! Jag ser det som en förmån att få vara med och bidra med mina erfarenheter och kunskaper och på så sätt betala tillbaka till svensk ishockey.

I ett abonnemang för LiveArena Hockey Sverige, säsongen 2014/2015, ingår tillgång till alla seriematcher från U9 upp till J20 från 170 arenor, men även rikstäckande turneringar som TV-pucken och Stålbucklan, Riksserien, U-landskamper, ”behind the scenes” och en hel del annat är annat som LiveArena-prenumeranter kommer att kunna njuta av den kommande säsongen.

Månadsabonnemang kostar 79 kr/månad, Årskort 499 kr.

En glädjande nyhet den här säsongen är att samtliga aktiva i hockey-Sverige, via Hockeykortet ges möjlighet att köpa ett säsongskort i LiveArena till kraftigt rabatterat pris.

Spelare, tränare, ledare och domare erbjuds ett säsongskort i LiveArena för endast 249 kr (ordinarie pris 499 kr), av vilka en femtiolapp går tillbaka till den aktives förening. Klubbarna får givetvis också även den här säsongen ett sponsorbidrag på 100 kr/sänd ungdoms- och juniorseriematch.

Varmt välkomna till en ny säsong med ”LiveArena Hockey Sverige”!

Uppdaterad: 01 OKT 2014 22:56 Skribent: Niclas Appelgren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Haninge Anchors HC - Ishockey
Torvallavägen
13646 Handen

Besöksadress:
Torvallavägen
13646 Handen

Kontakt:
Tel: +46733124346
E-post: kansli@haningeanchor...