Hoppa till sidans innehåll

Resultat från Rallycrossen

07 MAJ 2015 20:01
I Arboga var det premiär för Svealandscupen i Rallycross på lörd 2/5 och i Götalandscupen på sönd 3/5. De som var där och tävlade var debutanterna inom Rallycross Tommy Landholm och Mattias Lindgren, men även Emil Appelkvist, Stefan Agerheim, Marcus
  • Skapad: 07 MAJ 2015 20:01

Bäst gick det för Emil Appelkvist som vann B-finalen i juniorklassen på lördagen och därefter knep en härlig andraplats i A-finalen. Riktigt bra kört av honom. På söndagen körde han strålande och var andra bästa tid in i A-finalen där det blev en repris från lördagen med en andraplats. 

Marcus Agerheim tog sig till C-finalen i seniorklassen på lördagen, där han slutade på en 5:e plats efter att styrstaget gått sönder. Starten avbröts på grund av en felaktig start och Marcus kunde på grund av det havererade styrstaget inte vara   med i omstarten. Markus körde enbart på lördagen. 

Tommys växellåda gick sönder ett par svängar innan mål på lördagens första heat, men bilen bakom honom insåg inte detta och låg kvar bakom och puttade honom i mål. Tråkigt för Tommy som nu fick ta ner och fixa lådan för tredje gången på två helger. På söndagen kom han dock till start i Götalandscupen och efter att ha kört riktigt bra räckte tiden till en plats i C-finalen. Där hände något med motorn precis   innan start, så Tommy fick bryta efter bara ett varv och slutade på en 5:e plats.

Mattias Lindgren, Stefan och Thomas Agerheim körde alla bara på lördagen. Ingen av deras tider räckte till någon finalplats, men de hade nog roligt ändå.

Skribent: Bitte Pettersson

Klubbhus

Klubbhuset har öppet varje
onsdag mellan 18 -21
Välkommen ner och ta en fika med oss. 

   
Folkrace
Caravanhallencup

 

 

 

Postadress:
Haninge MK - Bilsport
Åvavägen 27
13795 Österhaninge

Kontakt:
Tel: 0850032253
E-post: info@haningemotorklu...

Se all info

Våra sponsorer:

 

 

Leif_Wretman_akeri

 

hylast

 

caravanhallen-logo-bmp

 

Deco_el_o_tele

 

dalaromaleriservice

 

Sandbergs_Tank-Pumpserivce

 

assistanskåren

 

ragn_sells_transparant

 

 Kyrkvretens Hydraulic AB