Hoppa till sidans innehåll

Ridskola


Vi erbjuder ridlektioner för barn och vuxna på snälla och trevliga hästar och ponnyer, och har grupper anpassade för såväl nybörjare som mer erfarna ryttare. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa här nedan.

 

Vill du börja rida hos oss? Anmäl ditt intresse via mail till This is a mailto link. Ange namn, personnummer, tidigare ridvana samt ditt telefonnummer. För pesoner under 18 år är målsman ansvarig för anmälan. 

 

HÄR hittar du regler, aktuella tider, lektionschema samt aktuell information som berör lektionsverksamheten.

 

Inte bara en ridskola

Hos oss är alla välkomna! Ung som gammal, nybörjare som erfaren. Vi tillhör Svenska Ridsportförbundet och följer därmed deras stadgar och rekommendationer vad gäller lektionsverksamhet, vilket ger dig en bra och säker grund i ridningen. Våra lektioner är varierande med hoppning, dressyr, markarbete och uteridning. Teori ingår för alla ridgrupper i alla nivåer, både praktisk och teoretisk.

Vi erbjuder även extra ridtillfällen, olika kurser m.m som du som elev kan deltaga i med våra hästar. Om du och hästen fungerar bra som ekipage och din kunskap bedöms som tillräcklig, finns det även möjlighet att tävla våra hästar på både klubbtävling och lokalt.

 

Vill du inte rida? Då behöver du inte. Det går utmärkt att bara hänga här och umgås med såväl två- som fyrbenta vänner! Pyssla om en ponny, prata med vännerna eller var med i någon av våra avsuttna aktiviteter istället. Helt kravlöst, så länge du håller dig till säkerhetsregler och rutiner.

 

Stallet är en avkopplande plats för alla, där du helt säkert hittar vänner för livet!

 Varmt välkommen till oss!

 

"Det är något med utsidan av en häst som är bra för insidan av en människa."

Uppdaterad: 15 JAN 2017 12:39 Skribent: Maria Olofsson
 
Vill du börja rida hos oss?
HÄR hittar du mer information.

followfp
 
followinsta

 

Postadress:
Haparanda Ryttare - Ridsport
Björka Gård
95335 Haparanda

Kontakt:
Tel: 092213171
E-post: This is a mailto link

Se all info