Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


HSKT-bordtennis är en sektion inom HSKT som är inriktad på bordtennis och har varit aktiv i Haparanda under en längre tid. Under årens lopp och särskilt på senare tid har föreningen utvecklats till en av de största bordtennisklubbarna i Norrbotten, sett till antalet deltagare och tävlingsresultat. 

I Haparanda kommun har intresset för bordtennis succesivt  vuxit bland skolungdomar för varje år. Mycket tack vare de insatser som HSKT-Bordtennis har åstadkommit  på lokal nivå så som införskaffande av bordtennisbord och material till alla skolor i Haparanda kommun. 

Grunden i vår förening är att aktivera barn och ungdomar med idrott och försöka vara en del av samhället och ta ansvar för att fostra och lära barn och ungdomar i vad som är rätt och fel och undvika att hamna i en negativ spiral som kan leda stor lidande för den drabbade och familjen samt en jätte stor kostnad för samhället.

Vårt mål är att de som söker sig till oss och vill träna ska trivas, känna sig välkomna oavsett ålder, kön, hudfärg och utseende, ha roligt samt utvecklas i den takt de känner sig bekväma med. Man ska även respektera och behandla alla jämlikt och vi tillåter självfallet ingen mobbning eller några svordomar i hallen. 

I vår förening har vi ett brett åldersspann. Vi har spelare i olika åldrar 8-59 år. Vi försöker utveckla våra  spelare, om de vill, till att bli så duktiga som möjligt. 
Exempelvis en av våra elitspelare, Pedram Moradabbasi, 19 år har spelat tre år i det finska juniorlandslaget. Han lyckades även att vinna sitt första Junior-SM guld i i Finland i 17-års klassen 2018.  

Vi vill bli ännu flera och erbjuda alla ungdomar samhörighet, säkerhet och utveckling i en sund och aktiv förening!

Uppdaterad: 29 DEC 2016 15:27

Postadress:
Haparanda SKT - Bordtennis
Hans Kenttä, Nävervägen 3
95335 Haparanda

Kontakt:
Tel: +46702770082
E-post: This is a mailto link...

Se all info