Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Notiser (S)"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Notiser (S)


Välkommen till Skidåkarnas Notiser!

Här kan man lägga in olika små meddelanden om smått och gott - arrangemang, tävlingar, träningar, klubbaktiviteter och annat som kan vara intresserant för oss skidåkare.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
23 december 2010 22:17 av Patrick

Spår i Skepparslöv?

Hejsan
undrar om det finns spår i skepparslöv nu??
Stod inget på skepparslövs hemsida.
Tacksam för svar
God Jul ;-)

28 november 2010 23:33 av Niklas, Härlövs IF

Skidmöte på onsdag 1 december

Vi kallar till skidmöte på onsdag 1 december 19.00 på Bockatorpet. Vi tänder elljuset så att de som vill träna före mötet kan träna ett litet pass. Jag tror att Magnus Darin tar med lite bröd till fikan efteråt... På mötet tar vi upp olika skidfrågor - tävlingar, skidspår och annat i skidväg som kan behöva diskuteras.

(Eftersom vi inte fick så mycket snö fre-sön, så blev det inget riktigt spår - det hoppas vi få ihop under måndagskvällen)

27 november 2010 09:13 av Ingvar

Till Jonas och Mathias m. fl.

Välkomna till Bockatorpet tidigt på söndag morgon för att hjälpa till med spåren. Ju flera som hjälper till, desto snabbare blir det klart att åka.

26 november 2010 21:06 av Niklas, Härlövs IF

Skidspår på söndag

Med tanke på att det lovas en liten snöstorm under lördagen, så väntar vi med att lägga spår tills söndag, men då hoppas vi vara klara tidigt på förmiddagen. (Vi har packat lite på elljusspåret under fredagen för att få ett bra underlag till spåret.)

26 november 2010 19:31 av mathias

skidspår 2010-2011

Vet någon om det pågår spårning nu när snön faller?
Är sugen på att prova mina nya skidor :)

26 november 2010 18:36 av Jonas

Spår 2010-2011

Någon som vet när det blir spår i Bockatorpet?

6 mars 2010 15:39 av Niklas

Långpass på skaren

Imorgon, söndag 7 mars, tänkte jag ta en långtur på skaren. Det tar nog 4-5 timmar (ganska lugnt tempo), så en liten ryggsäck med vätska och fika kan vara bra att ha med. Samling Högskolans parkering, Norra delen, 9.30. Vill man inte ta en så lång tur så är hagarna på Näsby fält mycket fina att åka på, man får klättra över/igenom en del staket, men man kan åka flera km i varje hage. Långturen går ungefär Näsby, Fjälkestad, Balsby, Österslöv, Karsholm, Fjälkingebacke, Nosaby tillbaka till Näsby.

4 mars 2010 23:20 av Niklas

Konstigt med elljuset

Normalt ska det vara tänt på torsdagar till minst 20.00. Antagligen har det inte varit något folk tidigare under kvällen så att jourhavande inte tyckte att det var lönt att ha tänt, men det är lite märkligt att de har åkt hem redan vid 19. Vi får hoppas att du hinner med några rundor till trots allt. Det var en väldigt fin skidkväll, men själv åkte jag "off pist" med pannlampa...

4 mars 2010 20:13 av michael

inget elljus

Var uppe vid Bockatorpet i torsdagskväll vid 19.00 för att köra skidor. Informationen på Er hemsida om att elljuset är tänt minst till 20.00 stämde inte. Där var helt mörkt...
Lite besviken blir man, när suget efter att få köra några sista rundor för säsongen inte blir av.

24 februari 2010 09:12 av Jörgen Karlsson

Speciellt tack till två frusena

Jag kom att tänka på när jag satt i bastun igår hur roligt det var med Skid-OL och hur kallt det måste ha varit att arrangera. Tack Acke och Asta men nästa gång ordnar vi avbytare.
En annan sak som man funderar över är när får barn vara barn och när blir en träning en tävling. När blir en kul upplevelse en pina. När måste man ta tid och när skall man inte. Nu har vi även fått en klocka i bastun. Snacka om stress faktorer. Jag som vuxen kan ju själv välja men ... 

Stöd Härlövs IF

 

 
 

 
Sponsorhuset
 

 
bingolotto

Köp Bingolotter - Ange Härlövs IF som din favortiklubb!

 

 

Våra Sponsorer och
Samarbetspartners

 

Sparbanken Skåne
 
Sportringen - Kristianstad
 
Kristianstad_logo
 
backaskog
 
fantasilogo
 
 
Skanskalandskaplogo
 
Nävlinge_logo
 

Postadress:
Härlövs IF - Skidor
Helen Nilsson, Bockebodavägen 140
29192 Kristianstad

Besöksadress:
Bockatorpet, Bockebodavägen 474-80
29192 Kristianstad

Kontakt:
Tel: 0706670724
E-post: This is a mailto link

Se all info