Hoppa till sidans innehåll

Kallelse – alla medlemmar!

10 MAR 2016 11:52
Alla medlemmar kallas till Bockatorpet 2016-03-20 kl15-17. För att kunna söka viktiga bidrag och utveckla verksamheten genomför vi då en kartläggning av föreningens utvecklingsmöjligheter, se nedan. Fika i trevligt sällskap bjuds!
  • Skapad: 10 MAR 2016 11:52

Aktiviteten genomförs främst då det är ett krav för att kunna söka viktiga bidrag hos Skåneidrotten/RF men kan även ses som en gratis konsultation och en möjlighet för alla medlemmar att lämna idéer m.m. som kan utveckla verksamheten. Vår föreningskonsulent leder kartläggningen som omfattar en individuell uppgift och en uppgift i grupp där man får fundera kring och lämna uppgifter och idéer etc om verksamheten. Efter mötet återkommer konsulenten med bland annat förslag på fortsatt samarbete mellan klubben och Skåneidrotten.

 

Då aktuella bidrag gäller barn- och ungdomsverksamheten (BU) är det extra viktigt att alla med koppling till BU-verksamheten deltar. För föreningens utveckling är det värdefullt om även övriga medlemmar deltar. Konsulenten önskar att vi är minst ca 20 personer från alla våra olika verksamhetsgrenar och medlemskategorier såsom barn, ungdomar, övriga aktiva, ledare, styrelse och föräldrar osv. Alla hälsas därför varmt välkomna!

 

För planering av aktivitet och fika vore jag mycket tacksam om du meddelar mig senast 2016-03-15 om du tänker komma på tl(a)ekoingenjoren.se eller 0706-741100.

 

För styrelsen

/Thomas Låstbom

Skribent: Thomas Låstbom

 

Stöd Härlövs IF

 

 
Sponsorhuset
 

 
 

 
bingolotto

Köp Bingolotter - Ange Härlövs IF som din favortiklubb!

 

 

Våra Sponsorer och
Samarbetspartners

 

Sparbanken Skåne
 
Sportringen - Kristianstad
 
Kristianstad_logo
 
backaskog
 
fantasilogo
 
 
Skanskalandskaplogo
 
Nävlinge_logo
 

Postadress:
Härlövs IF
Helen Nilsson, Bockebodavägen 140
29192 Kristianstad

Besöksadress:
Bockatorpet, Bockebodavägen 474-80
29192 Kristianstad

Kontakt:
Tel: 0706670724
E-post: This is a mailto link

Se all info