Hoppa till sidans innehåll

Fem snabba frågor


Fem snabba till klubbens ordförandet!

1) Hur blev du engagerad i badminton? svar: mellangrabben Ludde hängde på en kompis på träning (badmintonskolan) och sedan har det rullat på. De andra barnen följde i hans spår och plötsligt var jag med i styrelsen, haha.

2) Vad är roligt så med badminton? Svar: oj! Världens snabbaste bollsport, tjejer och killar kan spela med och mot varandra, alla åldrar från 7- 70 år, singel, dubbel, mixed. Dessutom är föreningslivet jätteroligt och vi har ett fantastiskt gäng i klubben nu!

3) Vad är klubbens målsättning? Svar: Vi tänker som förbundet; "dubbelt så stora och dubbelt så bra!" Vi har även haft som mål att säkra ekonomin och kan nu säga att det målet är uppnått!

4) Vem är Sveriges bästa badmintonspelare? Svar: En kille från Täby, otroligt vass och förutsägbar i sitt spel, han heter Hermansah.

5) Vad önskar du dig i julklapp? Svar: Drömmer om en 5.5 meters båt med 100 hästars motor och gärna i aluminium. Vi har en fantastisk natur runt Härnösand och jag älskar att fiska! Jag är förresten klubbens regerande fiskemästare 2018, men ärligt talat var konkurrensen i år inte så stor...jag vann överlägset! Men samtidigt oxå den enda guldmedalj jag fått inom "badminton" haha!

 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:04 Skribent: Hans Ögren

Postadress:
Härnösands BMK - Badminton
Öbacka Sport Center, Brännavägen 160
87162 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0725523497
E-post: harnosandsbadminton@...

Se all info