Hoppa till sidans innehåll

God mat efter loppet

18 JUL 2022 14:13
Inleder samarbete med Härnö Outdoor Lodge
  • Uppdaterad: 18 JUL 2022 14:13

Härnösands cyeklklubb har inlett ett samarbete med Härnö Outdoor Lodge.

Efter mågången i Härnön runt severas mat och dryck till alla fullföljande i loppet. En måltid som tillagas under öppen eld.

-Vi vill nå ett bra samarbete med aktörerna på Vårdkasberget där cykelsporten blir bra en pusselbit. Klubben har tagit fram fina cykelbanor på Härnön och intresset att cykla ute i naturen växer snabbt och det passar bra in i vårt koncept, säger Mikael Englund, en av tre delägare i nyetablerade Härnö Outdoor Lodge.

Målsättninggen är att knyta samman aktörerna på Vårdkasbeerget i nära samarbete med kommunen.

-Härnön är ett helt unikt område och har en stor utvecklingspotential. Det vet vi av egen erfarenhet eftersom vi flyttade hit från platta Umeå för tre år sedan, säger Mikael Englund som själv cyklar i terrängen när tid medges,

Liften i Vårdkasbacken  kommer också att anpassas för downhillåkare. I framtiden kan det bli aktuellt med uthyrning av cyklar. 

-Som arrangörer är vi mest koncentrerade på det tävlingstekniska. Nu inleder vi ett spännande samarbete som förhoppningsvis gör oss båda till vinnare, säger HCK:s ordförande Andders Nyström.

Läs mer om Härnö Outdoor Lodge här: Härnö Outdoor - Resturang och mötesplats i Härnösand och Höga Kusten (harnooutdoor.se)

Härnö lodge.jpg

Anders  Nyström och Mikael Englund.

Skribent: Ola Thelberg
E-post: This is a mailto link

Välkommen till Härnösands Cykelklubb

Under åren har vi fostrat Emma Johansson, Christina Vosveld, Sven Hamrin, Bengt Höglund, Anders Silén, Magnus Ohlin, Anna Högström, Emmy Thelberg, Tomas Kristoffersson, Axel Lindh, Erik Gunnarsson, Edvin och Vilgot Lindh med flera. Medlemsavgiften är 200 kronor och 300 kronor för hela familjen. Betala avgiften på vårt bankgiro 937-0693

 Vi stöder HCK

Härnösands_logotyp
Ange alt-text här.

 

 
 

Postadress:
Härnösands CK - Cykel
Bo Selin, Hässjevägen 18
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: 061124580
E-post: harnosandsck@gmail.c...

Se all info