Hoppa till sidans innehåll

Dubbelled i Måndagsklungan


dubbelled2

De två första Måndagsklungorna i att cykla bredvid varandra i så kallat dubbelled innehöll både ris och ros. Premiären gick galant och tack vare dubbelledet ökade hastigheten av bara farten. Cyklisterna tyckte dessutom att det var mycket roligare att träna i den här formen.

måndag bosse

Andra turen i dubbelled blev dock lite high chaparall med oordning i klungan innan Kenneth höjde rösten och leden slöt sig igen. Måndagsklungans cyklister har gjort stora framsteg och farten och disciplinen är betydligt högre än vad er turledare hade förväntat sig innan vi startade den här gruppen. Dock har det blivit färre tjejer på slutet och nu hoppas vi att ni ansluter till klungan igen.

Välkommen till Härnösands Cykelklubb

Under åren har vi fostrat Emma Johansson, Christina Vosveld, Sven Hamrin, Bengt Höglund, Anders Silén, Magnus Ohlin, Anna Högström, Emmy Thelberg, Tomas Kristoffersson, Axel Lindh, Erik Gunnarsson, Edvin och Vilgot Lindh med flera. Medlemsavgiften är 200 kronor och 300 kronor för hela familjen. Betala avgiften på vårt bankgiro 937-0693

 Vi stöder HCK

Härnösands_logotyp
Ange alt-text här.

 

 
 

Postadress:
Härnösands CK - Cykel
Bo Selin, Hässjevägen 18
87153 Härnösand

Kontakt:
Tel: 061124580
E-post: harnosandsck@gmail.c...

Se all info